תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו אל הכומר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1530 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ מזוקק, צ'ילי שחור pasilla, קולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר.
הוראות
1
Stem, seed, and rehydrate the מיובש chiles (עמוד 153).
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
2
מסננים ומניחים בצד, שומר את הנוזל השריה.
3
בסיר קטן, מבשלים את מיץ התפוזים מעל חום בינוני-נמוך עד מופחת בחצי; להפריש. בצנצנת בלנדר, מחית את הצ ' ילי התייבש עד חלקה, הוספת חלק מהמים השריית, במידת הצורך, כדי להשיג עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כאשר מוכן לבשל, להסיר את החזיר מן המרינדה ולנקז היטב. במחבת גדולה וכבדה מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את חתיכות החזיר עד הבשר מבושל דרך, כ 7 דקות.
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את המילוי שווה בין טורטיות העליון עם אננס וסלסה. תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כפית על מילוי, למעלה עם אננס וסלסה, לקפל, ולאכול מיד.
הוא מחברם של עשרה ספרים עם כמעט 1 מיליון עותקים בדפוס, כולל טאקו, ספר צ ' ילה הגדול, ספר הסלסה הגדול, וקויוטי קפה. מארק עובד כיום בייעוץ קולינרי בינלאומי ומתגורר בסנטה פה, ניו מקסיקו.בנג ' מין הארגט (באנגלית: Benjamin Hargett) הוא שף חובב נסיעות שבישל באירופה, קריבין, מקסיקו וארצות הברית, שם עבד עם מארק מילר בקויוטי קפה במשך שנים רבות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.