טאקו אסדה Carne
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? טאקו קרנה אסדה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם סוכר, מאסה הרינה, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית נסו טאקו אסדה Carne, טאקו אסדה Carne, ו טאקו אסדה Carne (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך טורטיות, אם אתה משתמש טורטיות תוצרת בית.
מורחים את jalapenos בתבנית אפייה ולחץ על הסטייק על גבי. לכסות ולהניח בצד בטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מחממים גריל או מחבת גריל גבוה.
מברישים את הג ' אלאפינו מהסטייק, מתייבשים ומתבלים במלח ופלפל. גריל סטייק במשך 4 עד 6 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
תן מנוחה 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך.
להרכיב את טאקו: עבור כל טאקו, מחסנית 2 טורטיות ולהניח כמה חתיכות של סטייק באמצע. למעלה עם בצל, סלסה וכוסברה. למעלה עם פלחי לימון.
טוסט צ ' ילי במחבת יבשה או סיר על אש בינונית נמוכה, רועד את המחבת, על 2 דקות.
יוצקים 1/2 כוס מים רותחים על גבי, לכסות ולתת לספוג 15 דקות.
בינתיים, מחממים גריל או מחבת גריל גבוה. גריל העגבניות, מפנה, עד חרוך.
מוסיפים את הצ ' ילי ואת המים השריית שלהם, בצל, שום, אורגנו, מיץ לימון, סוכר 1/4 כפיות מלח; דופק עד עבה. להפריש, על 1 שעה.
שים את masa harina בקערה ומערבבים בהדרגה 1 כוס בתוספת 2 כפות מים חמים עם מזלג.
מוסיפים 3 או 4 יותר כפות מים, 1 כף בכל פעם, ומערבבים עם הידיים עד שהבצק מגיע יחד.
ללוש עד רך וגמיש, ואז לאסוף לתוך כדור, לכסות עם ניילון לעטוף ולהניח בצד, 30 דקות.
מגלגלים את הבצק לכדורים בגודל פינג פונג, מרטיבים את הידיים במים כדי שהבצק לא יידבק.
מניחים את הכדורים על תבנית אפייה מרופדת בניילון נצמד; לשמור מכוסה פלסטיק יותר כפי שאתה מגלגל את שאר הבצק.
ראשית, להגדיר מחבת גדולה מעל שני מבערים; חום צד אחד בינוני נמוך והשני בינוני גבוה (או להשתמש בשני מחבת ברזל יצוק).
חותכים עיגול מעט גדול יותר מאשר העיתונות טורטיה שלך משקית פלסטיק resealable גדול; לכלול את התפר של התיק במעגל שלך, כך ששני העיגולים נשארים מחוברים בצד אחד.
מניחים כדור בצק בין סיבובי פלסטיק לשטח בעיתונות טורטיה למעגל 5 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. (אם אין לך עיתונות טורטייה, להשתמש בקפה יכול לשטח את הבצק.)
לקלף את חתיכת הפלסטיק העליונה; להעיף את טורטייה על היד שלך לקלף את חתיכת הפלסטיק התחתונה.
הקלו על הטורטייה על הצד הקריר של המחבת ומבשלים עד שהיא מעט יבשה סביב הקצוות ומתחילה לקלף מן המחבת, כ -45 שניות.
העברה לצד החם יותר של המחבת, uncooked-צד למטה. מבשלים עד מנומר על הקרקעית, על 1 דקה, ואז להעיף ולבשל עד נפוח כתמים, על 1 דקה יותר. לחץ ומבשל את הטורטיות הנותרות; ערם אותם בסל בד מצופה לכסות עם הבד, או לעטוף בנייר כסף ולשמור חם בתנור 250 מעלות F.