תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים Tilapia בגריל עם רוטב Adobo. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 736 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך רוטב אדובו, אנצ'ו צ' ילה אבקה, טורטיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: טאקו דג אמנון מושחר עם רוטב איולי צ'יפוטלה, טאקו דגים TILAPIA (טאקו דה טילפיה), ו טאקו דג אמנון.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.