קושימומחה
מוכן ב38 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

טאקו דגים

טאקו דגים
המתכון דגים טאקו מוכן תוך כ 38 דקות, וזה בהחלט מדהים pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פילה אמנון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו טאקו דגים, קערות טאקו דגים, ו סלט טאקו דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את השום, כוסברה, גרידת ליים, כמון, מלח ופלפל בקערת מעבד מזון קטנה ודופק עד בשילוב, כ -20 שניות. עם ריצת המעבד, להוסיף את הטקילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
טקילהטקילה
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שים את פילה אמנון לתוך שקית resealable גלון 1, להוסיף את תערובת השום לנוע מעיל כל פילה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
שום גויה®שום גויה®
4
מחממים מחבת לא דביקה חשמלית ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מברישים את המחבת בשמן זית. מבשלים את הפילה עד רק מבושל דרך אטום על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חותכים לרצועות ומגישים טורטיות חמות עם קרם, כרוב אדום מגורר פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
7
שלב 9 אונקיות קמח ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק 2 עד 3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיף את השומן לתערובת הקמח ב 4 עד 5 נתחים ודופק 10 עד 15 פעמים עד התערובת דומה פירורים גסים. עם ריצת המעבד, מוסיפים את המים בזרם יציב רק עד שכדור הבצק מתחיל להיווצר, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שומן חזירשומן חזיר
9
מפזרים את הנותרים 1/4 כוס קמח על משטח נקי.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
הסר את הבצק מקערת המעבד ולוש עד משולב היטב ופחות דביק. לעטוף את הכדור בצק בניילון נצמד ולתת לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
באופן שווה לחלק את הבצק ל 8 חתיכות וליצור אותם כדורים עגולים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
מגלגלים כל כדור לתוך סיבובים 7 אינץ ' עם מערוך על משטח מקומח קלות. שמור את כל כדורי הבצק מכוסים במגבת תה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
13
מחממים מחבת לא דביקה חשמלית ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
שים את הטורטיות, 2 עד 3 בכל פעם, על המחבת ומבשלים עד הזהב אור, על 4 דקות לכל צד. ניתן להחזיק עד 2 שעות, בטמפרטורת החדר, עטוף במגבת תה בקושי לח. חזור עם הטורטיות הנותרות. מיקרוגל במשך 1 דקה במגבת התה הלחה לחמם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
שים את השמנת הכבדה בצנצנת זכוכית חסינת מיקרוגל במשקל 16 אונקיה. מיקרוגל על גבוה עד הקרם הוא רק תחת 100 מעלות F, על 30 עד 40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
16
מוסיף את חלב החמאה, לסגור את הצנצנת, ולאחסן במקום חם במשך 24 שעות. הקרם יהיה התעבה לעקביות של יוגורט דק.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
17
מוסיף את צ 'יפוטלה צ' ילה ומלח ולעבד עם בלנדר טבילה, בצנצנת, עד חלקה, כ 20 שניות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.