טאקו דגים
טאקו דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם שמנת, טורטיות תירס אבן הקרקע, פילה הרינגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
להעביר את הזרעים לצלחת כדי להתקרר, ואז לחתוך אותם בגסות.
מחממים את שמן הזית במחבת. לתבל את הדגים במלח והרבה פלפל.
מוסיפים את הדגים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, כ 3 דקות. הפעל את הדגים ולהמשיך לבשל על חום מתון עד בקושי אטום לאורך, כ 4 דקות יותר.
מוסיפים את הבצל למחבת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את הכמון ואת הזיתים ומבשלים, מערבבים כדי למזג את הטעמים. להחזיר את הדג למחבת בעדינות לשבור אותו עם כף עץ. מתבלים במלח ופלפל.
לחמם את הטורטיות בתנור במשך 30 שניות, או רק עד חם אבל עדיין גמיש. שמור על הטורטיות חמות בנייר כסף. כדי לשרת, לזרוק את החסה עם עגבניות ומלפפון בקערה.
מעבירים את תערובת הדגים לקערה אחרת. הגדר את שמנת חמוצה ורוטב חם.
תן לאורחים לבנות טאקו משלהם עם דגים, סלט, שמנת חמוצה ורוטב חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.