תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים בגריל עם עגבניות בצל ירוק להתענג. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לכו לחנות ותרימו פלפל, עגבניות-בצל ירוק, פילה דגים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דג בגריל עם תבלין עגבניות מיובש, בצל ירוק בגריל & Tomatillo להתענג, ו סלמון בגריל עם זנגביל ותבלינים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להוסיף דגים; לזרוק מעיל. מכסים ומקררים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
לעטוף טורטיות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים דגים וטורטילות על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. דג גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
מחלקים דגים בין טורטיות; למעלה עם הנאה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.