טאקו דגים בגריל עם עגבניות-תבלין בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים בגריל עם עגבניות בצל ירוק להתענג. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לכו לחנות ותרימו פלפל, עגבניות-בצל ירוק, פילה דגים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דג בגריל עם תבלין עגבניות מיובש, בצל ירוק בגריל & Tomatillo להתענג, ו סלמון בגריל עם זנגביל ותבלינים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה.
להוסיף דגים; לזרוק מעיל. מכסים ומקררים 15 דקות.
מניחים דגים וטורטילות על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. דג גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מחלקים דגים בין טורטיות; למעלה עם הנאה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.