קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

טאקו דגים בסגנון דרומי

טאקו דגים בסגנון דרומי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים בסגנון דרומי. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 954 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם רוטב סלט חווה, טורטיות קמח, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: טאקו דגים, סלט כרוב דרומי וגואקמולי, טאקו דגים דרומיים בגריל עם כרוב סלט, ו טאקו דגים, בסגנון אסיאתי.

הוראות

1
לסחוט מיץ של 1 ליים על דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
שלב קמח תירס ו -6 המרכיבים הבאים בשקית מקפיא פלסטיק גדולה zip-top. לטפוח דגים יבש עם מגבות נייר, ומניח בשקית, רועד למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' במחבת עמוקה גדולה; חום עד 32
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שפמנון מטגנים, בקבוצות, בשמן חם 2 עד 3 דקות או עד פריך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מקום שפמנון טורטיות מחוממות; למעלה באופן שווה עם כרוב, כמות רצויה של רוטב סלט, סלסה, תוספות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שפמנוןשפמנון
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
חותכים 2 לימונים הנותרים לתוך טריזים, ומגישים עם טאקו.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.