קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

טאקו דגים בסיסי

טאקו דגים בסיסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים בסיסיים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 303 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם כוסברה, אבקת צ'ילי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טיגון דגים בסיסי, ו מתכון טאקו עוף בסיסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הדג בתבנית אפייה וסוחטים חצי סיד מעליו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מוסיף את השום, כמון, אבקת צ ' ילי, ו 1 כף השמן. מתבלים במלח ופלפל והופכים את הדגים במרינדה עד שמצופים באופן שווה. להכניס למקרר ולתת לרבד לפחות 15 דקות. בינתיים, להפוך את סלט כרוב ולחמם את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מערבבים את הכרוב, הבצל והכוסברה בקערה גדולה וסוחטים חצי סיד על זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננסל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן, העונה עם מלח ופלפל, לזרוק לשלב. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך; להפריש.לחמם את הטורטיות על ידי חימום מחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הוסף 1 טורטייה בכל פעם, מרפרף לחמם את שני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. לעטוף את טורטיות חמות במטלית נקייה ולהניח בצד בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מברשת את הסורגים של מחבת גריל או גריל חיצוני עם שמן וחום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הסר את הדג מן המרינדה ומניח על הגריל.מבשלים בלי לזוז עד החלק התחתון של הדג יש סימני גריל והוא לבן ואטום על הקרקעית, על 3 דקות. הפוך וגריל בצד השני עד לבן ואטום, על 2 עד 3 דקות יותר. (זה בסדר אם זה מתפרק בזמן שאתה מרפרף.)
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
להעביר את הדג לצלחת.לטעום את סלט הכרוב שוב ומתבלים לפי הצורך עם מיץ ליים יותר. חותכים את חצאי הסיד הנותרים לתוך טריזים ומגישים עם טאקו. כדי לבנות טאקו, לשבור כמה דגים מבושלים, למקם אותו טורטייה חמה, ומעל זה עם סלט כרוב וכל קישוטים אופציונליים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.