טאקו דגים ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1723 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, יוגורט יווני, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היוגורט היווני אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים יוגורט יווני כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו טאקו דגים ים תיכוני, ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, ו טאקו קלמרי ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה או מחממים גריל חיצוני.
מערבבים את המיץ ואת גרידת 2 לימונים, אורגנו, פטרוזיליה, 2 שיני שום, שמן זית ומוסיפים דגים, פונים למעיל ומתבלים עם מלח ופלפל.
לעטוף טורטיות בנייר כסף ומניחים בתנור חם או ישירות על הגריל כדי לרכך ולחמם דרך.
חסה מרומאית מגורסת ומשלבת עם בצל פרוס.
פורסים פלפלים חריפים ושמורה.
מערבבים פלפלים אדומים ויוגורט במעבד מזון.
מוסיפים כמון, 1 שום שן, גרידה ומיץ של להישאר 1 לימון, מלפפון ותהליך עד חלקה, להעביר לקערה.
גריל דגים 6 עד 7 דקות עד המשרד מבושל דרך אז לחתוך לקוביות.
מגישים דגים לעטוף טורטיות רכות עם חסה, בצל, פלפלים חריפים ורוטב.