טאקו דגים מוכה בירה
טאקו דגים מוכה בירה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, חלפיניו צ'ילי, ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה מושלם עבור יום האב. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די טוב. נסו טאקו דגים מוכה בירה, טאקו דגים מוכה בירה, ו טאקו דגים מוכה בירה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, במקום צ 'ימיצ' ורי איולי מרכיבים. כיסוי; תהליך, תוך שימוש בתנועות on-and-off מהירות, עד חלקה. רוקן לקערה, ומקרר עד מוכן לשרת.
בסיר עמוק או סיר כבד, חום לפחות 2 אינץ ' שמן כדי 177°. While שמן הוא חימום, לערבב קמח ובירה בקערה בינונית.
חותכים פילה דגים לקוביות. לטבול קוביות לתוך הבלילה, ומטגנים דגים בקבוצות, על 3 דקות לכל צד, עד חום זהוב מבושל דרך.
מסננים על מגבות נייר; מפזרים קלות עם מלח.
ממלאים כל קונכיית טאקו עם דגים, כרוב, מנה של איולי וצ ' ילי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה