טאקו דגים פריכים
טאקו דגים פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם טורטיות קמח ישנות, קונכיות טאקו ישנות, קרם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו דגים פריכים מטוגנים, טאקו דגים רך ופריך, ו טאקו דגים לוהט עם סלסה תירס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 218°. גיליון עוגיות קו עם נייר.
מניחים קונכיות טאקו ב 1 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק. שקית חותם; לרסק פגזים עם מערוך.
מוסיפים תערובת תיבול טאקו; לנער עד מעורבב היטב.
חותכים פילה אמנון לחתיכות 3x1 אינץ'.
הוסף חתיכות פילה לשקית, הקשה על פירורים על חתיכות מעיל.
אופים 15 דקות, פונה באמצע דרך זמן לאפות.
מניחים 2 חתיכות על כל טורטייה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.