טאקו דגים רך
טאקו דגים רך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקטרי יש 387 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, טורטיות תירס, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו טאקו דגים רך, טאקו דגים רך, ו טאקו דגים רך ופריך (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה זורקים את תערובת הקולסלאו, רוטב הטרטר, המלח, הכמון והפלפל; מניחים בצד. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים אמנון בשמן ומיץ לימון על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מניחים אמנון על טורטיות; למעלה עם תערובת סלט כרוב.
מגישים עם גבינה, עגבנייה ואבוקדו אם רוצים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו]()
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט פינו גריגיו פורץ באגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות פריכה ורעננות מעודנת באלגנטיות. יין זה כולל ניחוחות של פירות אבן בשלים והדרים, ומציג טעמי מלון, נקטרינה ומאיר לימון המסיימים קלילים ומרעננים.