טאקו דגים רך ופריך
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו דגים רך ופריך יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 763 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם כוסברה, רוטב ויניגרט, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו טאקו דגים פריכים, טאקו דגים רכים, ו טאקו דגים רכים (מתכונים דומים).
הוראות
טורטיות חום וקונכיות טאקו לפי הוראות החבילה. בקערה בינונית, לזרוק ברוקולי סלט לערבב, רוטב וכוסברה; להפריש.
בצלחת רדודה, במקום תיבול טאקו. מעיל שני הצדדים של דגים עם תיבול טאקו. ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל דגים בשמן 6 דקות, הופך פעם אחת, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. מחלקים דגים ל 8 חתיכות.
מורחים כל טורטייה קמח עם 2 כפות ממרח אבוקדו.
מניחים קליפת טאקו קשה במרכז טורטייה קמח. באמצעות כפית מחוררת, כפית על 1/4 כוס סלט לתוך כל קונכיית טאקו קשה.
מניחים 1 חתיכת דגים מעל סלט כרוב בכל קונכיית טאקו. מקפלים בעדינות את צד הטורטייה כדי להתאים את צדפי הטאקו. למעלה עם 1 כף גבינה.