גשו לסופר וקנו את הפלפל, הבצל, הכמון הטחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו חזיר עם רוטב שמנת Cilantro-אבוקדו, טאקו בקר מגורר עם אבוקדו, בצל וכוסברה, ו טאקו חזיר מגורר.
הוראות
1
טהור את הבצל, שום, פלפל אדום, כמון טחון, אבקת צ ' ילה בבלנדר עד חלקה.
מוסיפים את תערובת הבצל, ואז מכסים ומבשלים על גבוה במשך 6 עד 7 שעות. הבשר צריך להיות מזלג מכרז ומתפרק.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
הסר את הבשר ואת המקום בקערה גדולה כדי להתקרר. כאשר הבשר הוא מגניב מספיק, לגרוס אותו עם האצבעות שלך.הפוך את הסלסה ולהרכיב את הטאקו: בבלנדר, לערבב את jalapeo, כוסברה, פרסקה קרם, מיונז, כמון, מלח, פלפל ומיץ סיד.מחלקים את החזיר והכרוב באופן שווה בין טורטיות.