קושיבינוני
מוכן ב26 דק.
מנות15
ציון בריאות9
מגזין

טאקו חסה ירוק רזה

טאקו חסה ירוק רזה
המתכון טאקו חסה ירוק רזה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 26 דקות. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קישואים, עלי חסה, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Lean ירוק חלקלק, שעועית ירוקה רזה, ו Oj Lean And Green Ice Pops (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטגן הראשון 3 מרכיבים בשמן חם במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה 5 עד 6 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד. מערבבים בתיבול עד מעורבב; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
להפחית את החום נמוך; מערבבים ברוטב עגבניות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום, ומערבבים בכוסברה ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים תערובת בשר עלי חסה רומיין עם התוספות הרצויות.
מרכיבים שתצטרך
5
* ניתן להחליף 2% גבינת צ 'דר מגוררת שומן מופחת או גבינת מונטריי ג' ק.
מרכיבים שתצטרך
6
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Nueva Cocina טאקו פרסקו תיבול בשר בקר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.