קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

טאקו יווני משמים

טאקו יווני משמים
טאקוס יווני משמים היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם כוסברה טחונה, מלפפון, קליפת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טאקו יווני, טאקו יווני וטאקו יווני.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את מיץ הלימון, השמן, קליפת הלימון, 2 שיני שום, אורגנו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את המאהי מאהי; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
3
בקערה גדולה מערבבים את הכרוב, הבצל, הפלפל האדום, הגבינה, 3 כפות זיתים ופטרוזיליה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שמים במעבד מזון את היוגורט, המלפפון, השמיר, הכוסברה ושארית השום והזיתים; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מסננים את הדגים וזורקים את המרינדה. להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל. צולים מאהי מאהי, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ' מהאש במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
מאהי מאימאהי מאי
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מניחים מנת דג על כל טורטייה; מעל תערובת כרוב ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב טאקו עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות מרלו מרילין נאפה ואלי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
מרילין נאפה ואלי מרלו
מרילין נאפה ואלי מרלו
ענבי מרילין מרלו נבצרו על ידי המגדלים הוותיקים שלנו מכרמים בלב עמק נאפה. הדיוקן המופיע על תווית מרילין מרלו הוא התאמה מפוארת לבציר ה-17 שלנו. תמונה זו שצולמה על ידי סם שו מציעה נוף עדין אך שובב של מרילין." בציר זה של מרילין מרלו הוא בלנד של 97% מרלו ו-3% קברנה סוביניון. התוספת הקטנה של קברנה מעניקה ליין ארומה וינוסית מורכבת יותר. מרקם עשיר יותר בחך. תוספת של 25% חביות עץ אלון חדשות מספקת ניחוח של שוקולד חלב שמחמיא יפה לטעמי הפירות השחורים של הענבים." - ג'ון מקיי, יינן