קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

טאקו יווני משמים

טאקו יווני משמים
טאקוס יווני משמים היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם כוסברה טחונה, מלפפון, קליפת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טאקו יווני, טאקו יווני וטאקו יווני.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את מיץ הלימון, השמן, קליפת הלימון, 2 שיני שום, אורגנו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיפים את המאהי מאהי; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
3
בקערה גדולה מערבבים את הכרוב, הבצל, הפלפל האדום, הגבינה, 3 כפות זיתים ופטרוזיליה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שמים במעבד מזון את היוגורט, המלפפון, השמיר, הכוסברה ושארית השום והזיתים; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מסננים את הדגים וזורקים את המרינדה. להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל. צולים מאהי מאהי, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ' מהאש במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מאהי מאימאהי מאי
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מניחים מנת דג על כל טורטייה; מעל תערובת כרוב ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםשמיר עשבשמיר עשב11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרEnglish cucumber, cut into 1-inch piecesEnglish cucumber, cut into 1-inch pieces75דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פטה מתפוררתגבינת פטה מתפוררת15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון3שיני שום, טחון, מחולקשיני שום, טחון, מחולק63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'chopped pitted Greek olives, dividedchopped pitted Greek olives, divided1חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname811 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים4חתיכות טופי הית' ברקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מאהי מאימאהי מאי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)3001 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט יווני רגיליוגורט יווני רגיל11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפל אדום מתוק, ג'וליאןפלפל אדום מתוק, ג'וליאן134דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב אדום מגוררכרוב אדום מגורר11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום128-inchsטורטיות מחיטה מלאה (8 אינץ'), חימםטורטיות מחיטה מלאה (8 אינץ'), חימם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב טאקו עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות מרלו מרילין נאפה ואלי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
מרילין נאפה ואלי מרלו
מרילין נאפה ואלי מרלו
ענבי מרילין מרלו נבצרו על ידי המגדלים הוותיקים שלנו מכרמים בלב עמק נאפה. הדיוקן המופיע על תווית מרילין מרלו הוא התאמה מפוארת לבציר ה-17 שלנו. תמונה זו שצולמה על ידי סם שו מציעה נוף עדין אך שובב של מרילין." בציר זה של מרילין מרלו הוא בלנד של 97% מרלו ו-3% קברנה סוביניון. התוספת הקטנה של קברנה מעניקה ליין ארומה וינוסית מורכבת יותר. מרקם עשיר יותר בחך. תוספת של 25% חביות עץ אלון חדשות מספקת ניחוח של שוקולד חלב שמחמיא יפה לטעמי הפירות השחורים של הענבים." - ג'ון מקיי, יינן