טאקוס יווני משמים היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם כוסברה טחונה, מלפפון, קליפת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טאקו יווני, טאקו יווני וטאקו יווני.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את מיץ הלימון, השמן, קליפת הלימון, 2 שיני שום, אורגנו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיפים את המאהי מאהי; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאי
3
בקערה גדולה מערבבים את הכרוב, הבצל, הפלפל האדום, הגבינה, 3 כפות זיתים ופטרוזיליה; לְהַפְרִישׁ.
שמים במעבד מזון את היוגורט, המלפפון, השמיר, הכוסברה ושארית השום והזיתים; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ענפי שמיר שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מסננים את הדגים וזורקים את המרינדה. להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל. צולים מאהי מאהי, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ' מהאש במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מאהי מאי
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מניחים מנת דג על כל טורטייה; מעל תערובת כרוב ורוטב.
ניתן לשלב טאקו עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות מרלו מרילין נאפה ואלי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
מרילין נאפה ואלי מרלו
ענבי מרילין מרלו נבצרו על ידי המגדלים הוותיקים שלנו מכרמים בלב עמק נאפה. הדיוקן המופיע על תווית מרילין מרלו הוא התאמה מפוארת לבציר ה-17 שלנו. תמונה זו שצולמה על ידי סם שו מציעה נוף עדין אך שובב של מרילין." בציר זה של מרילין מרלו הוא בלנד של 97% מרלו ו-3% קברנה סוביניון. התוספת הקטנה של קברנה מעניקה ליין ארומה וינוסית מורכבת יותר. מרקם עשיר יותר בחך. תוספת של 25% חביות עץ אלון חדשות מספקת ניחוח של שוקולד חלב שמחמיא יפה לטעמי הפירות השחורים של הענבים." - ג'ון מקיי, יינן