טאקו כפול
טאקו כפול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 369 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 17 אוהדים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך שעועית מטוגנת, תערובת תיבול טאקו, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: טאקו כפול, טאקו קומתיים, ו טאקו כפול שכבה.
הוראות
מבשלים בשר טחון ובצל במחבת מעל חום בינוני עד בשר משחימים לחלוטין, 7 עד 10 דקות.
בעוד בשר מבשל, מערבבים טאקו לערבב לתוך מים בסיר קטן; להביא לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים במשך 10 דקות.
מערבבים תערובת טאקו לתוך תערובת בשר בקר טחון ובצל; מבשלים על אש בינונית נמוכה תוך הכנת החומרים הנותרים.
מערבבים שעועית מטוגנת ומזון גבינה בקוביות יחד בסיר קטן נפרד על אש בינונית נמוכה; לבשל ומערבבים עד מזון גבינה נמס לחלוטין לתוך השעועית, על 10 דקות.
מחלקים תערובת שעועית מטוגנת מחדש בין טורטיות קמח; להפיץ לתוך שכבה אפילו כדי לכסות צד אחד לחלוטין.
לעטוף טורטיות סביב קונכיות טאקו הפריך, באמצעות תערובת שעועית לתקוע את הטורטיות לקונכיות.
בשר טחון מתובל בכפית לתוך קונכיות טאקו.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.