טאקו סטייק צלע עם סלסה מנגו
טאקו סטייק אגף המתכון עם סלסן מנגו מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא סטייק בקר, תערובת לתיבול אל טאקו ישנה, מיץ ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו טאקו סטייק צ'יפוטלה עם סלסה אננס, פלאנק סטייק טאקו סירות עם סלסה מנגו, ו סטייק צלוי טאקו רך עם סלסה אבוקדו ליים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. גיליון עוגיות קו עם נייר.
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום גבוה.
מפזרים תערובת תיבול טאקו מעל סטייק האגף, לחיצה על המעיל. סטייק חום בשמן משני הצדדים.
מניחים סטייק על סדין עוגיות. צלוי עד מדחום בשר מוכנס במרכז סטייק קורא 57°.
הסר מהתנור, ולתת לנוח 10 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב מרכיבים סלסה. מקררים עד שמוכנים להגיש.
חותכים סטייק לפרוסות דקות.
מניחים 2 או 3 פרוסות סטייק על כל טורטייה. למעלה עם סלסה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.