קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

טאקו עוף (טאקו דה פולו)

טאקו עוף (טאקו דה פולו)
אם יש לכם עוף, queso פרסקו, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: טאקו עוף פריך (טאקו דה פולו), Bite-Size Chipotle Chicken Soft Taco (tinga de pollo), ו אננס דאק Bulgogi טאקו (קוריאני אננס פיקנטי אננס BBQ עוף טאקו).

הוראות

1
תחרה את המניה עוף במחבת רוטב, להוסיף את רסק עגבניות, כמון, אבקת צ ' ילי, אורגנו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ולהוסיף את העוף מגורר. העונה עם מלח ופלפל, לבשל במשך כ 3 עד 5 דקות.לאכול את הטורטיות על מחבת nonstick, ואז לעטוף אותם בנייר אלומיניום כדי לשמור אותם חמים.o להרכיב: מורחים טורטייה אחת עם שמנת חמוצה, ואז העליון עם עוף, סלסה tomatillo, אבוקדו ופרסקו queso. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם לימון בצד. חזור על התהליך עם טורטיות הנותרים או פשוט לתת לכל אדם להרכיב טאקו משלהם.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
Queso FrescoQueso Fresco
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.