טאקו עוף מגורר
המתכון גרוס טאקו עוף יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית כתית מעולה goyan, עלה אורגנו goyan, חומץ מזוקק גויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טאקו עוף מגורר, טאקו עוף מגורר, ו טאקו עוף מגורר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד רוטב עגבניות, חומץ, שום, אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו וסוכר. העונה עם adobo; להפריש.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עוף העונה עם אדובו. לבשל עוף, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב בהיר משני הצדדים, על 5 דקות.
מוסיפים תערובת רוטב עגבניות שמורה למחבת; מביאים לרתיחה (היזהר, רוטב העגבניות יכול להתיז). מנמיכים את החום נמוך בינוני. מבשלים, מכוסה, עד מבושל דרך (מדחום יהיה לרשום 77° כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד), מרפרף פעם אחת, על 20 דקות.
להעביר עוף לחיתוך הלוח; רוטב רזרבי במחבת.
להסיר ולהשליך עצמות ועור. באמצעות שני מזלגות, חזה עוף לגרוס.
מעבירים עוף למחבת עם רוטב, מערבבים לשלב; ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם ומתמזג לתוך עוף, והתערובת מתחילה לקרמל, כ -10 דקות יותר.
העברת תערובת עוף לקערה הגשה. כפית לתוך טורטיות תירס מחוממות.
מקשטים עם חסה, עגבניות, אבוקדו ו / או בצל, אם תרצה בכך.