טאקו עוף פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טאקו עוף פריך. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו עגבניות צועניות, שמן צמחי, צ'דר וגבינת ג' ק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו טאקו עוף פריך (טאקו דה פולו), טאקו שעועית שחורה פריך עם Fetan וסלט כרוב, ו טאקו עוף (טאקו דה פולו) (מתכונים דומים).
הוראות
שים חסה, גבינה, עגבניות, סלסה, שמנת חמוצה, גוואקמולי וכוסברה בקערות נפרדות (ראה הערות); לכסות ולקרר.
קו שתי מנות אפייה רדודות (9 על 13 ב. או גדול יותר)עם מספר שכבות של מגבות נייר ולהגדיר בתנור 200°. כמו כן קו 10 על ידי 15 אינץ תבנית אפייה עם מגבות נייר; להגדיר ליד טווח.
יוצקים על שמן 1/2 אינץ לתוך מחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מגיע 350° על מדחום, לטבול טורטייה אחד, עם מלקחיים, במהירות להפוך אותו; מיד כפית על 3 כפות עוף בתל במרכז. בבת אחת, באמצעות מלקחיים ומרית קטנה, לקפל טורטיה לשניים ולהחזיק בעדינות עד הצד התחתון הוא פריך אבל עדיין מעט גמיש, 15 עד 20 שניות; להתהפך ומטגנים בצד השני באותו אופן. הרם טאקו משמן ולהטות קצה אחד למטה כדי לנקז את עודף שמן. הגדר בקצרה במחבת אפייה מרופדת מגבת כדי לנקז, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה בתנור. חזור לטגן טאקו הנותרים, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
הכינו טאקוס עם קערות תבלינים ורוטב חם לאורחים שימלאו לפי הצורך.