טאקו צ'ילי-ביף רך
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: טאקו מנגל בקר רך, טאקו בשר רך, ו סטייק בקר וטאקו רך שעועית שחורה.
הוראות
כפית 1 סלסה כוס לתוך קערה קטנה; מילואים. בבישול איטי, לשלב הנותרים סלסה עם חומץ ואבקת צ ' ילי.
מוסיפים בשר בקר, מכסים והופכים חום לנמוך. מבשלים עד חתיכות בשר בקלות עם מזלג, 10 עד 12 שעות. לגרוס בשר, באמצעות שני מזלגות, וכפית לתוך קערת הגשה.
מחממים תנור ל 149°. ערימת טורטיות, לעטוף בנייר כסף ואופים עד חם, על 10 דקות.
מניחים שמנת חמוצה וחסה בקערות. ממש לפני ההגשה, בור, פיל וקוביות אבוקדו ומניחים בקערה קטנה. לשים קערות (כולל סלסה) ולהרכיב טאקו ליד השולחן.