טאקו רך עוף ליים
מתכון ליים עוף טאקו רך יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 50 דקות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 188 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ של סיד, סוכר, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טאקו רך עוף ליים, טאקו רך עוף ליים, ו סטייק צלוי טאקו רך עם סלסה אבוקדו ליים.
הוראות
לטגן עוף בסיר בינוני מעל חום גבוה בינוני במשך כ -20 דקות.
מוסיפים חומץ, מיץ ליים, סוכר, מלח, פלפל, בצל ירוק, שום ואורגנו. מבשלים עוד 10 דקות.
מחממים מחבת ברזל מעל חום בינוני.
מניחים טורטייה במחבת, חם, להתהפך כדי לחמם את הצד השני. חזור עם טורטיות שנותרו.
מגישים תערובת עוף ליים בטורטילות חמות עם עגבניות, חסה, גבינה וסלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.