טאקו שרימפס טמפורה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טאקו דגים טמפורה בסגנון באחה, דלעת סקווש טאקו טמפורה עם פפריקה מעושנת-ליים רוטב, ו טמפורה (שרימפס) .
הוראות
לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך.
לטאטא יחד תערובת הבלילה טמפורה, בירה, ו fajita תיבול בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 32
לטבול שרימפס בבלילת טמפורה, מתנער עודף. שרימפס מטגנים, בקבוצות, 1 עד 2 דקות בכל צד או עד הזהב; לנקז על מתלה חוט על מגבות נייר.
מגישים טורטיות חמות עם Mexi-Coleslaw
הערה: בדקנו עם תערובת פירות ים Tempura Golden Dipt של מקורמיק
סלט שרימפס טמפורה: טורטיות להשמיט. הכן 2 קבוצות של Mexi-Coleslaw
לערבב לפי ההוראות. המשך עם מתכון טאקו שרימפס טמפורה לפי הוראות דרך צעד
מערבבים בקערה הגשה; למעלה עם שרימפס.
מגישים עם התוספות הרצויות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו