אם יש לכם צימוקים, עגבניות רומא, שקדים מרוסקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו טאקו דגים TILAPIA (טאקו דה טילפיה), טאקו צלייה בריא וטעים {ארוחה בת 30 דקות}, ו טאקו דג אמנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את הדגים במלח, לטעם, ומעילים בזרעי אניס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את הטילפיה ואת הטחון עד הזהב בצד 1. הפוך אותם וסיים לבשל בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר את הדג מהמחבת לצלחת ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
באותו מחבת להוסיף את הבצל, שום ועגבניות לטגן עד הבצל הוא זהוב. מערבבים את השקדים ואת זרעי כמון ומבשלים 1 יותר דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
( 23)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
Deglaze מחבת ה-saute עם המים ומערבבים בממרח הצ ' ילי. בזהירות להעביר את התערובת לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את 2 כפיות מלח, צימוקים, ואת 1/2 תירס טורטילה פירה עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
טוסט בקצרה 8 טורטיות הנותרים מעל להבה פתוחה ולהניח 2 טורטיות על כל אחד 4 צלחות. לשבור את הדגים ולחלק אותו באופן שווה בין טורטיות. כפית את רוטב השומה על הדג, העליון עם קרחון מגורר ומקשטים עם גבינת cotija.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotija
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוצים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.