קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

טאקוס דגים מחבת דג אחד עם שומה 5 דקות

טאקוס דגים מחבת דג אחד עם שומה 5 דקות
אם יש לכם צימוקים, עגבניות רומא, שקדים מרוסקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו טאקו דגים TILAPIA (טאקו דה טילפיה), טאקו צלייה בריא וטעים {ארוחה בת 30 דקות}, ו טאקו דג אמנון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את הדגים במלח, לטעם, ומעילים בזרעי אניס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את הטילפיה ואת הטחון עד הזהב בצד 1. הפוך אותם וסיים לבשל בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר את הדג מהמחבת לצלחת ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
באותו מחבת להוסיף את הבצל, שום ועגבניות לטגן עד הבצל הוא זהוב. מערבבים את השקדים ואת זרעי כמון ומבשלים 1 יותר דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
( 23)( 23)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
Deglaze מחבת ה-saute עם המים ומערבבים בממרח הצ ' ילי. בזהירות להעביר את התערובת לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את 2 כפיות מלח, צימוקים, ואת 1/2 תירס טורטילה פירה עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
טוסט בקצרה 8 טורטיות הנותרים מעל להבה פתוחה ולהניח 2 טורטיות על כל אחד 4 צלחות. לשבור את הדגים ולחלק אותו באופן שווה בין טורטיות. כפית את רוטב השומה על הדג, העליון עם קרחון מגורר ומקשטים עם גבינת cotija.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
לשרת.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.