טארט אגס לחוץ-קרום
טארט אגס דחוס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 243 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, אבקת אפייה, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמוץ אגס חמוציות עם קרום זנגביל, טארט תפוח-אגס עם קרום קמח תירס, ו טארט אגס מזוגג פורט עם קרום רוזמרין-Cornmeal (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 14 אינץ ' מלבני טארט פאן
מחממים תנור ל 350 F. חמאה מחבת טארט מלבני 14 אינץ ' ולהניח בצד.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה בקערה בינונית ומניחים בצד. שמנת החמאה 1/2 כוס סוכר במהירות גבוהה בקערה הגדולה של מיקסר חשמלי. מהירות נמוכה יותר בינוני, להוסיף את הביצה, והכה עד incorporated. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח עד משולב לחלוטין. הבצק יהיה רך מאוד. לדחוף את הבצק למחבת עם אצבעות מקומטות כדי ליצור קרום אפילו. סדר את חצאי האגס, מלמעלה למטה, לחתוך בצד למטה.
מפזרים את הקינמון ואת הסוכר שנותר.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, על 45 דקות; בואו מגניב.
מחממים את ריבת משמש ומיץ לימון בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, ערבוב עד בשילוב.
הסר מהחום ומברשת בעדינות על כל הטארט.
מגישים עם קצפת,אם תרצה.טיפ: אם אין לך מחבת טארט מלבנית, אתה יכול להשתמש במחבת טארט עגולה 10 אינץ'. הקינוח יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש, מכוסה, ונשמר במקרר.