טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה
אם יש לכם מי קרח, שקדים, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה, עוגת מסקרפונה עם דבש, תפוזים ופיסטוקים, ו עוגת דבש ושקד עם מסקרפונה כתומה.
מרכיבים מנות :
355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים 2 קרום: פירורי קרקר גרהם שקדים פרוסים 2 קרום: פירורי קרקר גרהם 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 4 קרום: פירורי קרקר גרהם (אודות) מי קרח 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) קליפת לימון מגוררת 6 קרום: פירורי קרקר גרהם גבינת מסקרפונה 2 קרום: פירורי קרקר גרהם שימורי אפרסק, נמסו 6 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר אפרסקים בינוניים בשלים, קלופים, חצויים, מגולענים, חתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ '(בערך 4 כוסות) 3 קרום: פירורי קרקר גרהם רול-אפ פירות צהוב 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (1 מקל) חמאה לא מלוחה, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) (מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!) 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קצפת מקוררת