טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה
אם יש לכם מי קרח, שקדים, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה, עוגת מסקרפונה עם דבש, תפוזים ופיסטוקים, ו עוגת דבש ושקד עם מסקרפונה כתומה.
מרכיבים מנות :
355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות) 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שקדים פרוסים 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' (אודות) מי קרח 2 חתיכות טופי הית' בר קליפת לימון מגוררת 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' גבינת מסקרפונה 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שימורי אפרסק, נמסו 6 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר אפרסקים בינוניים בשלים, קלופים, חצויים, מגולענים, חתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ '(בערך 4 כוסות) 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' רול-אפ פירות צהוב 0 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיץ לימון, אופציונלי 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (1 מקל) חמאה לא מלוחה, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ 0 חתיכות טופי הית' בר (מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!) 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קצפת מקוררת