קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה

טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. אם $1.1 למנה נופל בתקציב שלך, טארט אפרסק עם בזיליקום Mascarpone עשוי להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם בזיליקום chifponade, אפרסקים, גבינת מסקרפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה, עוגת בזיליקום אפרסק, ו נקטרינה מסקרפונה טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מילוי: באמצעות מערבל יד או להקציף יחד את גבינת מסקרפונה, שמנת, ו- ¼ - סוכר כוס.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיף את השמנת קצת בכל פעם. אתה מחפש עקביות שמנת חמוצה, חלקה מאוד ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1
לטאטא יחד את הקמח עם קמח התירס, ומלח גדול bowl.In קערה קטנה יותר לערבב חלמון ביצה, שמנת, ו vanilla.In קערה 3rd קרם החמאה ו ¼ כוס סוכר יחד באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים אותם יחד במהירות בינונית עד שהם יוצרים משחה חיוורת ורכה, 2 עד 3 דקות.
3
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה ומערבבים אותם יחד במהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב טוב. עבודה 3 תוספות, להוסיף תערובת קמח לקערה עד רק בשילוב. אני מוצא את התוספות האלה יותר קל לעבוד עם שימוש בכף עץ כדי לא לערבב יותר מדי את הבצק.עבודה על חתיכת פלסטיק לעטוף צורה בצק לצורה מלבנית כי הוא בערך בגודל של פח הטארט שלך (13 3/4 על ידי 4 ¼ על ידי 1 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים פיסת פלסטיק נוספת על גבי ומגלגלים מעקה מתגלגל על גבי כדי ליצור חתיכת בצק שטוחה חלקה בעובי של רבע אינץ'. סגור את עטיפת הפלסטיק והעבר את הבצק למקרר. מקררים עד קור, כ -30 דקות, לפני השימוש.מחממים תנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את הבצק מהמקרר וקלף את השכבה העליונה של ניילון נצמד. הפוך את הבצק לפח הטארט. זה לא משנה אם זה נשבר או לא מתאים באופן מושלם. כי אתה יכול ללחוץ על הבצק יחד ולסיים את העיצוב בפח טארט. הסוג עם תחתית נשלפת עובד הכי טוב.לקצץ קצוות של בצק סומק עם מחבת. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים כ 18 דקות עד זהב פריך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.הפוך את האפרסקים: לקלף את האפרסקים. זה יכול להתבצע בקלות אם אתה מוחק את האפרסקים הראשונים. זה יהיה לשחרר את העור שלהם ואת המשימה היא לא כמעט מבולגן כמו שזה יהיה עם סכין.הכינו אמבט קרח בקערה גדולה מספיק לכל האפרסקים.עם סכין קילוף, קל להבקיע X על החלק התחתון של כל אפרסק. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בזהירות טיפה את האפרסקים לתוך המים במשך 1 עד 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האפרסקים לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר האפרסקים התקררו, העור צריך לקלף בקלות. ייתכן שיהיה עליך לקבל את זה התחיל עם סכין קילוף, אבל רוב העור ניתן להסיר עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבורות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
9
חותכים כל חצי לתוך 4 או 5 פלחי בגודל שווה.מערבבים יחד את פלחי האפרסק, הנותרים-כוס סוכר, 1 כף מים, ו- ¼ - בזיליקום כוס בסיר בגודל בינוני עם מכסה, המוגדר על חום בינוני. לבשל מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד האפרסקים התרככו, להיות צבע אחיד ושחרר המיצים שלהם, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
תן לאפרסקים להתקרר לגמרי בסירופ.במידת הצורך, ממש לפני הרכבת להסיר את האפרסקים באמצעות כפית מחוררת ולהמשיך לבשל את המיצים עד שהם התעבו לסירופ.להרכיב את הטארט: כף מסקרפונה מילוי לתוך פגז טארט. למעלה עם האפרסקים בצורה אטרקטיבית, כפית מיצים מעובים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מקשטים עם גביעי בזיליקום נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות