טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. אם $1.1 למנה נופל בתקציב שלך, טארט אפרסק עם בזיליקום Mascarpone עשוי להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם בזיליקום chifponade, אפרסקים, גבינת מסקרפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה, עוגת בזיליקום אפרסק, ו נקטרינה מסקרפונה טארט (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מילוי: באמצעות מערבל יד או להקציף יחד את גבינת מסקרפונה, שמנת, ו- ¼ - סוכר כוס.
מוסיף את השמנת קצת בכל פעם. אתה מחפש עקביות שמנת חמוצה, חלקה מאוד ללא גושים.
לטאטא יחד את הקמח עם קמח התירס, ומלח גדול bowl.In קערה קטנה יותר לערבב חלמון ביצה, שמנת, ו vanilla.In קערה 3rd קרם החמאה ו ¼ כוס סוכר יחד באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים אותם יחד במהירות בינונית עד שהם יוצרים משחה חיוורת ורכה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה ומערבבים אותם יחד במהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב טוב. עבודה 3 תוספות, להוסיף תערובת קמח לקערה עד רק בשילוב. אני מוצא את התוספות האלה יותר קל לעבוד עם שימוש בכף עץ כדי לא לערבב יותר מדי את הבצק.עבודה על חתיכת פלסטיק לעטוף צורה בצק לצורה מלבנית כי הוא בערך בגודל של פח הטארט שלך (13 3/4 על ידי 4 ¼ על ידי 1 אינץ').
מוסיפים פיסת פלסטיק נוספת על גבי ומגלגלים מעקה מתגלגל על גבי כדי ליצור חתיכת בצק שטוחה חלקה בעובי של רבע אינץ'. סגור את עטיפת הפלסטיק והעבר את הבצק למקרר. מקררים עד קור, כ -30 דקות, לפני השימוש.מחממים תנור ל 375 מעלות.
הסר את הבצק מהמקרר וקלף את השכבה העליונה של ניילון נצמד. הפוך את הבצק לפח הטארט. זה לא משנה אם זה נשבר או לא מתאים באופן מושלם. כי אתה יכול ללחוץ על הבצק יחד ולסיים את העיצוב בפח טארט. הסוג עם תחתית נשלפת עובד הכי טוב.לקצץ קצוות של בצק סומק עם מחבת. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
אופים כ 18 דקות עד זהב פריך.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.הפוך את האפרסקים: לקלף את האפרסקים. זה יכול להתבצע בקלות אם אתה מוחק את האפרסקים הראשונים. זה יהיה לשחרר את העור שלהם ואת המשימה היא לא כמעט מבולגן כמו שזה יהיה עם סכין.הכינו אמבט קרח בקערה גדולה מספיק לכל האפרסקים.עם סכין קילוף, קל להבקיע X על החלק התחתון של כל אפרסק. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בזהירות טיפה את האפרסקים לתוך המים במשך 1 עד 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האפרסקים לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר האפרסקים התקררו, העור צריך לקלף בקלות. ייתכן שיהיה עליך לקבל את זה התחיל עם סכין קילוף, אבל רוב העור ניתן להסיר עם הידיים.
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבורות.
חותכים כל חצי לתוך 4 או 5 פלחי בגודל שווה.מערבבים יחד את פלחי האפרסק, הנותרים-כוס סוכר, 1 כף מים, ו- ¼ - בזיליקום כוס בסיר בגודל בינוני עם מכסה, המוגדר על חום בינוני. לבשל מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד האפרסקים התרככו, להיות צבע אחיד ושחרר המיצים שלהם, על 6 דקות.
תן לאפרסקים להתקרר לגמרי בסירופ.במידת הצורך, ממש לפני הרכבת להסיר את האפרסקים באמצעות כפית מחוררת ולהמשיך לבשל את המיצים עד שהם התעבו לסירופ.להרכיב את הטארט: כף מסקרפונה מילוי לתוך פגז טארט. למעלה עם האפרסקים בצורה אטרקטיבית, כפית מיצים מעובים מעל.
מקשטים עם גביעי בזיליקום נוספים.