מתכון זה מספק 10 מנות. עם 491 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך ביצים, סוכר מגורען, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו טארט תפוחים חם עם גלידה תאריך ויין אדום-רוטב קרמל, טארט בטטה טטינדאם טוב מתוק מאת דוד גואה ורקל Pe, ו טארט בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
2
במעבד מזון, לשלב את השקדים וסוכר מגורען בתהליך עד האגוזים הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את החמאה והביצה ומעבדים עד שמנת, מגרדים את הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומעבדים רק עד שהבצק נוצר, מגרדים את צד הקערה. באמצעות האצבעות, לחץ על הבצק באופן שווה לתוך מחבת טארט מחורצת 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
קו פגז טארט עם רדיד אלומיניום ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים את פגז טארט במשך כ 25 דקות, או עד שהוא פשוט להגדיר. בזהירות להסיר את רדיד אלומיניום ומשקולות עוגה ואופים את פגז טארט במשך 15 עד 20 דקות יותר, עד הקליפה הוא פריך קל השחמה בכל רחבי.
7
בואו להתקרר מעט.
8
לתקוע את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג ולצלות אותם בתנור לצד פגז טארט במשך כ 1 שעה, או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9
תן לתפוחי האדמה להתקרר. הפעל את טמפרטורת התנור עד 32
מרכיבים שתצטרך
10
לקלף ולרסק את תפוחי האדמה המתוקים; אתה צריך על 1 1/2 כוסות (שמור כל שאריות לשימוש אחר). בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם סוכר מגורען וסוכר חום בהיר, מלח, קינמון, זנגביל וזרעי וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את 1 1/2 כוסות פירה בטטה יחד עם שמנת כבדה וחלב לטאטא עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
12
יוצקים את המילוי לתוך פגז טארט ואופים במשך 20 דקות. באמצעות רצועות של נייר או טבעת קרום עוגה 10 אינץ', לכסות את השפה של פגז טארט כדי למנוע overbrowning.
מרכיבים שתצטרך
13
אופים את הטארט כ 40 דקות יותר, או עד המילוי מוגדר.
14
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין. פורסים את הטארט לחתיכות, למעלה עם היין האדום קרמל וקצפת, ומגישים.