טארט בצל חם עם טימין
טארט בצל חם עם קורנית עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 250 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי קורנית, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארט בצל וידאלי עם בייקון, דבש מקומי ותימין טרי, סלט עוף לימון ותימין חם, ו סלט חם של טימין - טונה מצופה קרום & ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולחתוך את הבצל לשניים דרך השורש. לקצץ את הקצוות ולאחר מכן julienne את הבצל לאורכו.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ואת הקורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 10 עד 15minutes או עד הבצל הוא חום זהוב עמוק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
בינתיים, מחממים את התנור ל 400 ° F.
לקלף ולחתוך את הבצל לשניים דרך השורש. לקצץ את הקצוות ולאחר מכן julienne את הבצל לאורכו.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ואת הקורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 10 עד 15minutes או עד הבצל הוא חום זהוב עמוק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
בינתיים, מחממים את התנור ל 400 ° F.
לפתוח את גיליון בצק עלים על משטח עבודה משוריין קלות להתהפך כדי למנוע את הקמטים מפיצול. ללטף בעדינות כדי לשטח את הסדין.
באמצעות חותך עוגיות מחורץ עגול 1 אינץ', חותמת 6 סיבובים ולהעביר לתבנית אפייה ungreased.
אופים עבור 8 עד 10minutes או עד נפוח וזהוב חום.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. טרמונטו הוא המחבר, יחד עם שותפו גייל גאנד, של הברזיות האמריקניות וביצי קמח מסוכר חמאה.מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של המגזין קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Choc-olatier ובמגזין קונדיטור ועיצוב.טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את Charlie Trotters Recipes, Charlie Trotter 's Meat and Game, The Inn at Little Washington, Norman' s New World Cuisine (by Norman Van Aken), Jacques Pepin ' s Kitchen ו-American Brasserie.
זה היה מתכון די טוב. ההוראות קצת פגומות עשיתי להוסיף קרם וכמה פטריות בפעם השנייה עשיתי את זה כדי לתת לו חומר יותר וזה היה להיט ענק. אני אעשה את זה שוב אבל עם השינויים האלה.
AuntJenny מדנוור, NC על 07/13/11
ראה את כל הביקורות " מאת {=סוקר
{{ _.כל (פריטים, פונקציה (פריט) {}}
מתכונים נוספים מ-Bon Appétit
עוגה: עיוור אפיית קרום עוגה
עוגה: ביצוע הסריג העליון קרום
עוגה: הכנת בצק עוגה במעבד מזון
פשטידות: הכנת בצק עוגה ביד
פשטידות: Crimping קצוות של קרום
פשטידות: קרום תחתון Prebaking
פוגאס עם עשבי תיבול Provencal
עוף צלוי עם רוטב פירות מתובל
שרימפס ועוגות בטטה עם סלט כרוב ברוטב צ ' יפוטלה
פרינטה עם מרווה, זיתים ובצל