תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל מיניאטורי. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו בצק עלים, פלפל, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו טארט מיניאטורי עם אגוזי מלך, ברי וסלסה ענבים, טארט ריבת בצל, ו טארט בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מרדדים בצק עלים על משטח מקומח קלות לתוך ריבוע 12 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לקצץ קצוות כדי ליצור ריבוע 12 אינץ'. סדין זין בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
חותכים לריבועים 36 (2 אינץ') ומעבירים ל 2 גליונות אפייה גדולים חמאה, הסדרת כ 2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד נפוח וזהב, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
העבר ריבועים למתלה וקריר עד רק חם.
6
בעוד מאפה הוא אפייה, לחמם 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל עם מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות. מערבבים אנשובי (לפי הטעם) ו 1 כפית טימין ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מברשת קלות צמרות של ריבועים מאפה עם הנותרים שמן כף. הפוך חריץ קטן במרכז כל ריבוע עם האצבע שלך, ולאחר מכן העליון כל אחד עם תערובת בצל כפית 1 וכמה רסיסי זית.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
8
מפזרים ריבועים עם קורנית כפית שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1
* ריבועי מאפה ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור 177° 6 דקות לפני ציפוי. * תערובת בצל יכולה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם על חום מתון, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק