קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

טארט בצל מיניאטורי

טארט בצל מיניאטורי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל מיניאטורי. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו בצק עלים, פלפל, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו טארט מיניאטורי עם אגוזי מלך, ברי וסלסה ענבים, טארט ריבת בצל, ו טארט בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מרדדים בצק עלים על משטח מקומח קלות לתוך ריבוע 12 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לקצץ קצוות כדי ליצור ריבוע 12 אינץ'. סדין זין בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
חותכים לריבועים 36 (2 אינץ') ומעבירים ל 2 גליונות אפייה גדולים חמאה, הסדרת כ 2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד נפוח וזהב, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
העבר ריבועים למתלה וקריר עד רק חם.
6
בעוד מאפה הוא אפייה, לחמם 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל עם מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות. מערבבים אנשובי (לפי הטעם) ו 1 כפית טימין ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מברשת קלות צמרות של ריבועים מאפה עם הנותרים שמן כף. הפוך חריץ קטן במרכז כל ריבוע עם האצבע שלך, ולאחר מכן העליון כל אחד עם תערובת בצל כפית 1 וכמה רסיסי זית.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מפזרים ריבועים עם קורנית כפית שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1
* ריבועי מאפה ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור 177° 6 דקות לפני ציפוי. * תערובת בצל יכולה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם על חום מתון, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)