טארט בצל מיניאטורי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל מיניאטורי. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו בצק עלים, פלפל, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו טארט מיניאטורי עם אגוזי מלך, ברי וסלסה ענבים, טארט ריבת בצל, ו טארט בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים בצק עלים על משטח מקומח קלות לתוך ריבוע 12 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לקצץ קצוות כדי ליצור ריבוע 12 אינץ'. סדין זין בכל רחבי עם מזלג.
חותכים לריבועים 36 (2 אינץ') ומעבירים ל 2 גליונות אפייה גדולים חמאה, הסדרת כ 2 אינץ ' זה מזה.
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד נפוח וזהב, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
העבר ריבועים למתלה וקריר עד רק חם.
בעוד מאפה הוא אפייה, לחמם 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל עם מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות. מערבבים אנשובי (לפי הטעם) ו 1 כפית טימין ולשמור חם, מכוסה.
מברשת קלות צמרות של ריבועים מאפה עם הנותרים שמן כף. הפוך חריץ קטן במרכז כל ריבוע עם האצבע שלך, ולאחר מכן העליון כל אחד עם תערובת בצל כפית 1 וכמה רסיסי זית.
מפזרים ריבועים עם קורנית כפית שנותרה.
* ריבועי מאפה ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור 177° 6 דקות לפני ציפוי. * תערובת בצל יכולה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם על חום מתון, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 10 דקות.