טארט גבינת עיזים
טארט גבינת עיזים הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 41 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים עם שום ועשב, מי קרח, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו טארט גבינת תאנה ועז, טארט גבינת תאנה ועז, ו גבינת עיזים וטארט תאנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור הקרום, לשים את הקמח ו 1/4 כפית מלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
חותכים 12 כפות (1 1/2 מקלות) של החמאה לקוביות גדולות, מוסיפים לקערה, ואת הדופק עד החמאה היא בגודל של אפונה. עם ריצת המכונה, מוסיפים את מי הקרח בבת אחת ומעבדים עד שהבצק מתפורר. לא overprocess. לזרוק את הבצק החוצה על לוח משוריין, לאסוף אותו באופן רופף לתוך כדור, לכסות עם ניילון לעטוף, ומקרר במשך 30 דקות.
מגלגלים את הבצק על לוח משוריין היטב ומתאימים אותו למחבת טארט 9 אינץ ' עם צדדים נשלפים, מגלגלים את הסיכה מעל כדי לחתוך את הבצק העודף. חמאה 1 צד של ריבוע של רדיד אלומיניום ולהתאים אותו, צד חמאה למטה, לתוך מחבת טארט. ממלאים את נייר הכסף עם אורז או שעועית.
הסר את השעועית ואת לסכל מן פגז טארט, לדקור את התחתית בכל רחבי עם מזלג, ואופים במשך 10 דקות נוספות.
בינתיים, מחממים את כף החמאה הנותרת במחבת קטנה ומטגנים את הבצלצלים על אש נמוכה במשך 5 דקות, או עד למכרז.
מניחים את גבינת העזים בקערה של מעבד המזון ומעבדים עד מתפורר.
מוסיף את הקרם, ביצים, בזיליקום, 1/4 כפית מלח, ואת הפלפל ולעבד עד מעורבב.
מפזרים את הצליעות המבושלות על תחתית קליפת הטארט.
יוצקים את תערובת גבינת עיזים על שאלוט כדי למלא את הקליפה (אם הקליפה התכווצה, ייתכנו שאריות מילוי).
אופים במשך 30 עד 40 דקות, עד הטארט הוא מוצק כאשר מזועזע העליון הוא השחמה קלות. אפשר להתקרר במשך 10 דקות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.