טארט דלורית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Tartlets דלעת. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם שום, דלעת סקווש, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו סקווש טארט עם כרוב פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מקום דלעת סקווש במחבת ungreased 17x12 אינץ ' חצי גיליון.
טפטוף עם שמן זית; לזרוק בעדינות מעיל.
מפזרים פלפל ומלח. צלוי 30 עד 40 דקות או עד השחמה ומכרז, ערבוב לאחר 20 דקות. מגניב במחבת על מתלה קירור, כ -30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
במעבד מזון, במקום שום. כיסוי; תהליך, עם פולסים on-and-off, עד קצוץ.
מוסיפים דלעת סקווש, שמנת מתוקה ומרווה קצוצה. מכסים; תהליך 1 עד 2 דקות או עד חלקה, גירוד קערה מדי פעם.
גיליון קובץ cookie קו או חצי גיליון מחבת עם נייר כסף. כפית על 1 תערובת כפית מעוגלת תערובת דלורית לתוך כל פגז filo.
אופים 7 עד 9 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מיד להסיר קירור מתלה.
מקשטים עם עלי מרווה ופלפל.