קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט טאטן

טארט טאטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט טאטן. מנה אחת מכילה 1271 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, גלידת ונילן, תפוחים טעימים מוזהבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה, מניחים את הקמחים, סוכר וחמאה. דופק 5 או 6 פעמים ב 1/2 שניות התפרצויות לשבור את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף את התקצור, להפעיל את המכונה ומיד להוסיף את מי הקרח, פועם 2 או 3 פעמים. הבצק צריך להיראות כמו מסה של גושים קטנים צריך רק להחזיק יחד במסה כאשר קומץ נלחץ יחד. אם התערובת יבשה מדי, דופק יותר מים על ידי טיפות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
הפעל את הבצק החוצה על משטח העבודה ועם העקב של היד שלך, במהירות ובערך לדחוף כתמים בגודל ביצה לתוך למרוח 6 אינץ'. אסוף את הבצק לעוגה חלקה יחסית, עוטף בפלסטיק ומקרר לפחות 2 שעות (או עד 2 ימים).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
חותכים את התפוחים חצויים ל 4 פלחי אורך כל אחד, ולזרוק בקערה גדולה עם מיץ לימון וגרידת סוכר 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לנקז את התפוחים לאחר macerating 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
במחבת 9 אינץ ' להמיס את החמאה על חום גבוה. מערבבים את הסוכר שנותר ומבשלים עד בועות הסירופ caramelizes, והופך צבע חום.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את המחבת מהחום ולסדר שכבה של פרוסות תפוח בתבנית מסודרת על הקרמל במחבת, ולאחר מכן לסדר את התפוחים הנותרים בצורה מסודרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להחזיר את המחבת לחום גבוה בינוני לבשל במשך כ 25 דקות, מכסה את המחבת לאחר 10 דקות. כל כמה דקות ללחוץ על התפוחים ולהוסיף להם מיצים exuded. כאשר המיצים עבים וסירופיים, להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
על משטח מקורר קל, מגלגלים את הבצק הצונן לעיגול, בעובי 3/16 אינץ 'וגדול ב-1 אינץ' מהחלק העליון של המחבת. לעטוף את הבצק על התפוחים, לחיצה על קצה הבצק בין התפוחים לבין החלק הפנימי של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
חותכים 4 חורי קיטור קטנים על גבי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
אופים עד המאפה יש השחמה ו טחון, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
Unmold את הטארט על צלחת הגשה (כך המאפה הוא בתחתית), ומגישים חם או קר עם קצפת או גלידת וניל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)