תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט טאטן. מנה אחת מכילה 1271 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, גלידת ונילן, תפוחים טעימים מוזהבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה, מניחים את הקמחים, סוכר וחמאה. דופק 5 או 6 פעמים ב 1/2 שניות התפרצויות לשבור את החמאה.
הוסף את התקצור, להפעיל את המכונה ומיד להוסיף את מי הקרח, פועם 2 או 3 פעמים. הבצק צריך להיראות כמו מסה של גושים קטנים צריך רק להחזיק יחד במסה כאשר קומץ נלחץ יחד. אם התערובת יבשה מדי, דופק יותר מים על ידי טיפות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערך
טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
הפעל את הבצק החוצה על משטח העבודה ועם העקב של היד שלך, במהירות ובערך לדחוף כתמים בגודל ביצה לתוך למרוח 6 אינץ'. אסוף את הבצק לעוגה חלקה יחסית, עוטף בפלסטיק ומקרר לפחות 2 שעות (או עד 2 ימים).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
חותכים את התפוחים חצויים ל 4 פלחי אורך כל אחד, ולזרוק בקערה גדולה עם מיץ לימון וגרידת סוכר 1/2 כוס.
במחבת 9 אינץ ' להמיס את החמאה על חום גבוה. מערבבים את הסוכר שנותר ומבשלים עד בועות הסירופ caramelizes, והופך צבע חום.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את המחבת מהחום ולסדר שכבה של פרוסות תפוח בתבנית מסודרת על הקרמל במחבת, ולאחר מכן לסדר את התפוחים הנותרים בצורה מסודרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
להחזיר את המחבת לחום גבוה בינוני לבשל במשך כ 25 דקות, מכסה את המחבת לאחר 10 דקות. כל כמה דקות ללחוץ על התפוחים ולהוסיף להם מיצים exuded. כאשר המיצים עבים וסירופיים, להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
על משטח מקורר קל, מגלגלים את הבצק הצונן לעיגול, בעובי 3/16 אינץ 'וגדול ב-1 אינץ' מהחלק העליון של המחבת. לעטוף את הבצק על התפוחים, לחיצה על קצה הבצק בין התפוחים לבין החלק הפנימי של המחבת.