קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות1
ציון בריאות58
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט טאטן של אגס ואגוז

טארט טאטן של אגס ואגוז
טארט טאטן אגס ואגוז הוא קינוח שמגיש 1. צופים בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 4485 קלוריות , 49 גרם חלבון ו -273 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 61% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 10 מעריצים. אם יש לכם מלח, מים, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 89% . הציון הזה סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טארט טאטן אגס , טארט טאטן אגס ואגס טארט טאטן .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F. מערבבים את הקינמון ו-2 כפות סוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 טיפות צבע מאכל צהוב, אופציונלי8 עד 10 טיפות צבע מאכל צהוב, אופציונלי
1 כף ליקר אגסים1 כף ליקר אגסים
2
מניחים את חצאי האגסים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 טיפות צבע מאכל צהוב, אופציונלי8 עד 10 טיפות צבע מאכל צהוב, אופציונלי
3
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אגסים בשלים, כגון קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'אגסים בשלים, כגון קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הקינמון-סוכר ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת
5
פותחים את עלה הבצק על משטח מקומח קלות. הופכים מחבת כבדה בגודל 10 אינץ' המתאימה לתנור מעל עלה הבצק. בעזרת המחבת כתבנית, חותכים את עודפי המאפה ליצירת עיגול גס. דוקרים היטב את עיגול המאפה בעזרת מזלג.
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
1 כף ליקר אגסים1 כף ליקר אגסים
6
מניחים את עיגול הבצק על צלחת ומקררים.
7
מחממים את המחבת הכבדה בגודל 10 אינץ' המתאימה לתנור על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
1 כף ליקר אגסים1 כף ליקר אגסים
8
יוצקים את המים במרכז המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(חבילה של 2 מנות)(חבילה של 2 מנות)
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
9
יוצקים את יתרת הסוכר על המים. מבשלים 7 דקות או עד שהסוכר מקבל צבע ענברי עמוק. לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת
(חבילה של 2 מנות)(חבילה של 2 מנות)
10
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
11
מוסיפים את המלח והחמאה. הטה בזהירות את המחבת כך שתערובת הסוכר והחמאה יתערבבו יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) תותים ממותקים קפואים פרוסים, מופשריםחבילות כל אחת) תותים ממותקים קפואים פרוסים, מופשרים
2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת2 מיכלים של 14 אונקיות גלידת לימון, מרוככת
גלידת לימון, מרוככתגלידת לימון, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
12
תנו לתערובת להתקרר במשך 2 דקות.
13
מפזרים את אגוזי המלך במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תמרים, מגולענים וקצוציםתמרים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
14
מסננים את חצאי האגסים. מסדרים 11 חצאי אגסים סביב הקצה הפנימי של המחבת, כשהצד החתוך כלפי מעלה, חופפים מעט, כשהחלק העליון מכוון למרכז.
מרכיבים שתצטרך
כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
15
מניחים את חצי האגס הנותר, כשהצד החתוך כלפי מעלה, במרווח במרכז המחבת, קוטמים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
16
מבשלים את האגסים על אש בינונית במשך 10 דקות או עד שהם רכים. לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/
17
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
18
מניחים את עיגול הבצק על חצאי האגסים, לוחצים מעט מטה ומכניסים את הקצה פנימה סביב החלק הפנימי של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/כגון קומיקס או בארטלט, מקולף, מגורה ופרוס 1/
ציוד שתשתמש בו
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
19
אופים במשך 40 דקות או עד שהמאפה מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
1 כף ליקר אגסים1 כף ליקר אגסים
20
הניחו לטארט טאטן להתקרר במחבת על רשת למשך 5 דקות. הופכים בזהירות את הטארט טאטן על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרקרים מיניאטוריים בצורת דגקרקרים מיניאטוריים בצורת דג
פולי וניל בגודל 1 אינץ'פולי וניל בגודל 1 אינץ'
21
מגישים מיד.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור Tarte Tatin. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.