טארט טאטן של אגס ואגוז
טארט טאטן אגס ואגוז הוא קינוח שמגיש 1. צופים בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 4485 קלוריות , 49 גרם חלבון ו -273 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 61% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 10 מעריצים. אם יש לכם מלח, מים, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 89% . הציון הזה סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טארט טאטן אגס , טארט טאטן אגס ואגס טארט טאטן .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות F. מערבבים את הקינמון ו-2 כפות סוכר בקערה קטנה.
מניחים את חצאי האגסים בקערה גדולה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים לציפוי.
מוסיפים את הקינמון-סוכר ומערבבים לציפוי.
פותחים את עלה הבצק על משטח מקומח קלות. הופכים מחבת כבדה בגודל 10 אינץ' המתאימה לתנור מעל עלה הבצק. בעזרת המחבת כתבנית, חותכים את עודפי המאפה ליצירת עיגול גס. דוקרים היטב את עיגול המאפה בעזרת מזלג.
מניחים את עיגול הבצק על צלחת ומקררים.
מחממים את המחבת הכבדה בגודל 10 אינץ' המתאימה לתנור על אש בינונית-גבוהה.
יוצקים את המים במרכז המחבת.
יוצקים את יתרת הסוכר על המים. מבשלים 7 דקות או עד שהסוכר מקבל צבע ענברי עמוק. לא לערבב.
מוסיפים את המלח והחמאה. הטה בזהירות את המחבת כך שתערובת הסוכר והחמאה יתערבבו יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
תנו לתערובת להתקרר במשך 2 דקות.
מפזרים את אגוזי המלך במחבת.
מסננים את חצאי האגסים. מסדרים 11 חצאי אגסים סביב הקצה הפנימי של המחבת, כשהצד החתוך כלפי מעלה, חופפים מעט, כשהחלק העליון מכוון למרכז.
מניחים את חצי האגס הנותר, כשהצד החתוך כלפי מעלה, במרווח במרכז המחבת, קוטמים לפי הצורך.
מבשלים את האגסים על אש בינונית במשך 10 דקות או עד שהם רכים. לא לערבב.
מניחים את עיגול הבצק על חצאי האגסים, לוחצים מעט מטה ומכניסים את הקצה פנימה סביב החלק הפנימי של המחבת.
אופים במשך 40 דקות או עד שהמאפה מזהיב.
הניחו לטארט טאטן להתקרר במחבת על רשת למשך 5 דקות. הופכים בזהירות את הטארט טאטן על צלחת הגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור Tarte Tatin. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.