קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

טארט ירקות חורף רנסנס

טארט ירקות חורף רנסנס
מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. אם $1.58 למנה נופל בתקציב שלך, Renaissance Winter Greens טארט יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לך אגוז מוסקט, ביצים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט ירקות חורף, ירוק חורף מטוגן, ו ירוק חורף Gratin (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המדף בעמדה הנמוכה ביותר בתנור. מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרדדים את בצק עלים ומניחים אותו במחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
3
לגלגל מערוך על מחבת טארט כדי לקצץ את בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
טופס טארטטופס טארט
4
מניחים נייר קלף על המאפה בתחתית מחבת הטארט וממלאים במשקולות עוגה או שעועית מיובשת. אופים חלקית במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
טופס טארטטופס טארט
5
הסר את משקולות עוגה קלף ואופים במשך 5 עד 10 דקות יותר עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור להתקרר על מתלה חוט בזמן שאתה מכין את המילוי. לשמור על טמפרטורת התנור ב 204°.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
הסר את הגבעולים מהתרד, למקם את העלים בכיור מלא מים ולאפשר את הלכלוך ליפול לתחתית. בזהירות להסיר מהמים ולחזור.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מיםמים
8
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
9
הסר את הקוצים הקשים וגבעולים עבים של כרוב. לשטוף באותו אופן כמו תרד וניקוז. קיטור כרוב עד שנבל, 7-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
כרובכרוב
10
הסר למסננת לנקז שוב.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
11
קיטור התרד עד נבול, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
12
הסר למסננת לנקז שוב.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
13
לחץ על תרד וכרוב כדי להסיר את רוב הלחות. קוצצים גס את התרד והכרוב ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
14
במעבד מזון, לשלב את גבינת קוטג', ביצים וחלב. מחית עד שיש לך פודינג חלק עם פיפס בקושי מורגש של גבינת קוטג'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
פודינגפודינג
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
15
יוצקים את פודינג מעל הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ירוקירוק
16
מערבבים בדומדמניות, מלח, אגוז מוסקט ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
17
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה מוכן. לטפוח ולהחליק את המילוי עד קומפקטי, חלק, שטוח על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
18
אופים עד המילוי מוגדר, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.
20
מאמר var
21
Type_27_data = {};
22
מאמר
23
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;