קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט מוקה כתום

טארט מוקה כתום
טארט מוקה כתום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 285 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם ביצים, חמאה, אבקת אספרסו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 14%, וזה לא כל כך מרהיב. סופר-פאקינג-חם מוקה טארט, מנטה מוקה פאדג'טארט, ו טארט מוקה מנטה ללא גלוטן דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
עבור קליפה מסוכרים, ציון תפוזים עם סכין חדה, חיתוך לקלף לארבעה חלקים בצורת טריז. שחרר את הקליפה בעזרת כף והסר; שמור פירות לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מניחים קליפה בסיר כבד קטן ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
ניקוז. מגניב במשך 5 דקות. מגרדים בזהירות עודפי עיסה מהקליפה.
4
חותכים את הקליפה ל-1/4 אינץ'. רצועות.
5
בסיר אחר שלבו סוכר ומים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים רצועות קליפת תפוז; מרתיחים בעדינות במשך 10-12 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים רצועות למתלים; הניחו לעמוד במשך 3 שעות או עד לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מגלגלים רצועות בסוכר נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
10
מוסיפים חלמון ביצה. מוסיפים חלב בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שנוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
על משטח מקומח קלות מרדדים מאפה ל -13 אינץ'. מעגל. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 11 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
12
אופים בחום של 450 לום למשך 10 דקות. מצננים על רשת. מנמיכים את האש ל-350 ש.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בסיר קטן ממיסים שוקולדים וחמאה על אש בינונית. בקערה גדולה שלבו את הסוכר, הקמח ואבקת האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מקציפים ביצים ותערובת שוקולד עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מוסיפים את הליקר, קליפת התפוז והמלח; יוצקים מילוי לקליפה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
16
אופים בחום של 350 כ-12-15 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
לגנאש מניחים שוקולדים ואבקת אספרסו בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
יוצקים מעל טארט; הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות או עד להתייצבות.
20
בינתיים, בקערה גדולה, היכו שמנת עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
21
מוסיפים סוכר וליקר של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
22
מגישים עם טארט וקליפות מסוכרות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "