והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 161 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח שולחן, מלח כשר, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: טארט עגבניות שזיפים, שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל.
הוראות
1
מקציפים יחד קמח ומלח בקערה. עם בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך חמאה מוצרלה עד גודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הוסף מים רק עד הבצק מגיע יחד כאשר לחוץ. ללטף בצק יחד כדי ליצור כדור ללוש קלות. לשטח את הכדור לתוך דיסק, לעטוף בנייר שעווה לקרר לפחות 30 דקות או עד 2 ימים.
על משטח מקומח, באמצעות מערוך מקומח, מגלגלים את הבצק לסיבוב של 11 אינץ'. להקל לתוך מחבת טארט מחורץ 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים ב overhang ולחץ בצק נגד צד של מחבת כך שהוא משתרע 1/8 אינץ ' מעל השפה. קו עם נייר קלף ומקרר עד המשרד, לפחות 15 דקות.