טארט עגבניות שזיפים
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 161 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח שולחן, מלח כשר, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: טארט עגבניות שזיפים, שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל.
הוראות
מקציפים יחד קמח ומלח בקערה. עם בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך חמאה מוצרלה עד גודל אפונה.
מפזרים 1 כף. מי קרח על גבי, ערבוב עם מזלג להרטיב באופן שווה.
הוסף מים רק עד הבצק מגיע יחד כאשר לחוץ. ללטף בצק יחד כדי ליצור כדור ללוש קלות. לשטח את הכדור לתוך דיסק, לעטוף בנייר שעווה לקרר לפחות 30 דקות או עד 2 ימים.
על משטח מקומח, באמצעות מערוך מקומח, מגלגלים את הבצק לסיבוב של 11 אינץ'. להקל לתוך מחבת טארט מחורץ 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים ב overhang ולחץ בצק נגד צד של מחבת כך שהוא משתרע 1/8 אינץ ' מעל השפה. קו עם נייר קלף ומקרר עד המשרד, לפחות 15 דקות.
מחממים תנור ל 218°. למלא פגז עם משקולות עוגה ואופים במשך 15 דקות.
הסר נייר קלף ומשקולות ואופים במשך 5 דקות יותר.
הפוך מילוי: במחבת nonstick גדולה, שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים עגבניות שזיף, רסק עגבניות, מלח ופלפל; מבשלים, ערבוב, עד עבה, 15 עד 20 דקות. מערבבים בזיליקום.
להעביר לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 25 דקות.
מורחים תערובת עגבניות על קרום העליון עם עגבניות פרוסות.
הסר בצד של מחבת, לקשט עם בזיליקום לשרת.