טארט פסטו עגבניות
מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 240 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיונז, גבינת פרמזן, עגבניות שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טארט קישואים, עגבניות ופסטו, עגבניות ובזיליקום פסטו פרמזן טארט, ו טארט פסטו עגבניות עם קרום כרובית עבור מתכונים דומים.
הוראות
על משטח מקומח קלות, מגלגלים מאפה פאי.
להתגלגל לתוך 14 אינץ'. איקס 12 אינץ'. מלבן; מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת. קצוות חליל; דוקר תחתית עם מזלג.
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 6-8 דקות או עד להשחמה קלה.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה; למעלה עם עגבניות. בקערה קטנה מערבבים את המיונז, גבינת הפרמזן, הפסטו, הפלפל ומוצרלה שנותרה עד לקבלת תערובת אחידה; מורחים על עגבניות.
אופים 10-12 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע.