עגל Farsu Magru
עגל Farsu Magru נטול גלוטן,, ו ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין, ביצים, עגבניות מיובשות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה, סלטימבוקה עגל, ו ציר עגל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. יש קצב להסיר עצם מן חזה עגל ופרפר פתוח.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית כתית עד לעישון ומוסיפים סלק ירוק. מבשלים עד נבול אבל לא מבושל לחלוטין, על 1 דקה, ולהסיר מהחום ולאפשר להתקרר.
מוסיפים גבינה מגוררת, עגבניות מיובשות וביצים ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים בתוך כיס עגל מגלגלים עגל כמו גליל ג ' לי. לקשור היטב עם חוט הקצב מתבלים עם מלח ופלפל. בתבשיל תחתיות עבה מוכן לתנור, מחממים 3 כפות שמן זית עד לעישון.
מוסיפים חזה עגל וחום מכל הצדדים, מסתובבים לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מסננים שמן מחבת, מוסיפים יין לבן ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת במכסה או בנייר כסף ומניחים בתנור. מבשלים 1-1 / 2 שעות או עד מזלג מכרז.
הסר ולאפשר לעמוד 10 דקות. לגלף ולשרת.