קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

עגל Farsu Magru

עגל Farsu Magru
עגל Farsu Magru נטול גלוטן,, ו ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין, ביצים, עגבניות מיובשות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה, סלטימבוקה עגל, ו ציר עגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. יש קצב להסיר עצם מן חזה עגל ופרפר פתוח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית כתית עד לעישון ומוסיפים סלק ירוק. מבשלים עד נבול אבל לא מבושל לחלוטין, על 1 דקה, ולהסיר מהחום ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתיתשמן זית כתית
סלק ירוקסלק ירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים גבינה מגוררת, עגבניות מיובשות וביצים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים בתוך כיס עגל מגלגלים עגל כמו גליל ג ' לי. לקשור היטב עם חוט הקצב מתבלים עם מלח ופלפל. בתבשיל תחתיות עבה מוכן לתנור, מחממים 3 כפות שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוסיפים חזה עגל וחום מכל הצדדים, מסתובבים לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
6
מסננים שמן מחבת, מוסיפים יין לבן ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת במכסה או בנייר כסף ומניחים בתנור. מבשלים 1-1 / 2 שעות או עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הסר ולאפשר לעמוד 10 דקות. לגלף ולשרת.