קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ורה קרוז תירס

ורה קרוז תירס
ורה קרוז תירס נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את האוזניים של תירס, בצל, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Cod Vera Cruz, סנאפר אדום ורה קרוז, ו שרימפס ורה קרוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם צולה את התירס, מעיל את באח הגריל עם ספריי בישול ולהכין גריל בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מברישים את התירס בשמן ומניחים אותו על הגריל. לבשל, להסתובב, עד התירס מבושל באופן שווה משחימים כתמים, 5 עד 7 דקות. אם רותחים את התירס, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תירסתירס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
סירסיר
3
מוסיף את התירס, לכסות, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
4
בואו לעמוד 3 עד 5 דקות.
5
לנקז היטב.
6
כאשר התירס הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו מן הצ ' יף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
7
אם משתמשים טורטיות, קו גיליון אפייה או צלחת גדולה עם מגבות נייר. במחבת גדולה, לחמם 1 כוס של שמן צמחי על חום בינוני גבוה עד מנצנץ חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
8
הוסף קומץ או שניים של רצועות טורטייה-הם יכולים להיות נוגעים ללב אבל לא חופפים-ומטגנים רק עד השחמה קלה סביב הקצוות, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
9
מעבירים את הרצועות לסדין אפייה מצופה במגבת נייר, משליכים ומזיזים אותם כך שהם לוקחים על צורות מתפתלות כפי שהם מתקררים ומתקשים. המשך בקבוצות עד כל רצועות טורטייה מטוגנים, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
10
ב קטן, רצוי ovenproof, מחבת, חום 1 כפית שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הבצל ואת חלפיניו ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך וריחני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
בצלבצל
12
מוסיפים את התירס ואת טורטיות, אם באמצעות, ולזרוק עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
תירסתירס
13
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל, או לפי הטעם. במידת הצורך, להעביר צלחת קטנה, אטומה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
14
טפטוף aeoli על גבי ומפזרים עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
15
מניחים מדף תנור 6 אינץ ' מן broiler ולהפוך את broiler גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מניחים את המחבת או צלחת תחת המטגן ומבשלים עד השחמה מבעבע, על 5 דקות. לצפות בזהירות אז זה לא לשרוף.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבתמחבת
17
לשרת.
18
בקערת העבודה של מעבד מזון, מניחים את חלמון הביצה, חרדל, מיץ לימון ושום. תהליך עד מעורבב. עם ריצת מעבד המזון, מוסיפים את השמן רק כמה טיפות בכל פעם. כאשר התערובת מתחילה להידמות מיונז (זה ייקח זמן כי אתה מוסיף את השמן כל כך לאט), לשפוך את השמן הנותר בזרם דק מאוד, איטי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
חלמון ביצהחלמון ביצה
חרדלחרדל
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
19
אם מכינים את האיולי לטפטף מעל תירס ורה קרוז או סלט, דקו אותו במידת הצורך על ידי הוספת מים 1 כף בכל פעם עד שהוא pourable. אם משתמשים כממרח כדי להפיץ או לגבש, ייתכן שלא יהיה צורך בדילול.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
איוליאיולי
מיםמים
תירסתירס
20
מוסיף את הצ ' יפוטלה ולעבד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
21
להוסיף כמה צביטות של מלח לפי הטעם. השתמש בו זמנית או לאחסן במיכל מכוסה היטב במקרר במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח