קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט פרי משמש פריך

טארט פרי משמש פריך
טארט פרי משמש פריך הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים, גבינת ריקוטה רזה חלקית, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 20%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טארט פרי משמש פריך, משמש פריך, ו משמש פריך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 עם מתלה במרכז. מרפדים נייר אפייה גדול בנייר אפייה. בקערה בינונית שלבו ריקוטה, 1/2 כוס סוכר, מלח, ביצה ושקדים טחונים. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב קינמון ושאר 2 כפות הסוכר. גלגלו את הפילו; העבירו גיליון 1 לתבנית האפייה המוכנה. בעזרת מברשת מאפה מברישים קלות מאוד במעט מהחמאה המומסת; מפזרים מעט קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
שכבה, מברשת, ומפזרים הנותרים 6 גיליונות פילו על גבי (אל תדאג אם פילו דמעות).
4
מברישים קצוות עם כל החמאה שנותרה. מלחץ קצוות כדי ליצור גבול.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מורחים מילוי ריקוטה בטארט מוכן. מפזרים מעל את המשמשים,הגרגרים והשקדים הפרוסים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
אופים עד שהקרום מזהיב (35-45 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.