טארט פרי משמש פריך
טארט פרי משמש פריך הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים, גבינת ריקוטה רזה חלקית, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 20%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טארט פרי משמש פריך, משמש פריך, ו משמש פריך.
הוראות
מחממים תנור ל 400 עם מתלה במרכז. מרפדים נייר אפייה גדול בנייר אפייה. בקערה בינונית שלבו ריקוטה, 1/2 כוס סוכר, מלח, ביצה ושקדים טחונים. מילואים.
שלב קינמון ושאר 2 כפות הסוכר. גלגלו את הפילו; העבירו גיליון 1 לתבנית האפייה המוכנה. בעזרת מברשת מאפה מברישים קלות מאוד במעט מהחמאה המומסת; מפזרים מעט קינמון-סוכר.
שכבה, מברשת, ומפזרים הנותרים 6 גיליונות פילו על גבי (אל תדאג אם פילו דמעות).
מברישים קצוות עם כל החמאה שנותרה. מלחץ קצוות כדי ליצור גבול.
מורחים מילוי ריקוטה בטארט מוכן. מפזרים מעל את המשמשים,הגרגרים והשקדים הפרוסים.
אופים עד שהקרום מזהיב (35-45 דקות).
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.