טארט קרמל-אגוז עם זיגוג שוקולד
טארט קרמל-אגוז עם זיגוג שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו שקדים חתוכים, אבקת סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד, קרמל ואגוזים, עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני), ו עוגת תפוחים-אגוז עם זיגוג קרמל.
הוראות
תערובת קמח, שקדים, אגוזי מלך, ומלח במעבד עד אגוזים הם טחונים דק.
מוסיפים אבקת סוכר ומשלבים באמצעות פניות on / off.
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד צורות ארוחה גס. עם מכונת ריצה, לאט להוסיף ביצה. להתמזג עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון וצינה 30 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'.
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לקצץ סומק בצק עודף עם קצה העליון של מחבת. לנקב את תחתית הבצק עם מזלג. תרגע 30 דקות.
אופים קרום עד הזהב, כ -35 דקות.
העברה ל rack ומגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מניחים סוכר, 1/2 כוס מים, וסירופ תירס בסיר גדול כבד. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 8 דקות.
לטאטא חמאה ושמנת (תערובת יהיה בועות במרץ). כאשר מבעבע שוכך, להקציף בcrème fraîche. קרמל קר עד שמתחיל להתעבות. מערבבים באגוזים.
יוצקים קרמל לתוך קרום מוכן.
בואו לעמוד 15 דקות להתפשט.
להביא שמנת לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד מומס וחלק. מגניב 5 דקות.
יוצקים מספיק זיגוג על קרמל כדי לכסות ולמלא טארט ממש מתחת לקצה של הקרום (זיגוג נשאר מילואים לשימוש אחר).
בואו לעמוד עד סט, על 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)