קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

טארט קרמל-תפוח עם גלידת קינמון-רום

טארט קרמל-תפוח עם גלידת קינמון-רום
טארט קרמל-תפוח עם גלידת קינמון-רום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך פלר דה סאל, ביצה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: עוגות תפוחים וקראווי עם קינמון-ציפורן גלידה סיידר-רוטב קרמל, עוגת גלידת קינמון, ו עוגות תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת קינמון ודבש קרמל.

הוראות

1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוגר בקערה בינונית עד מעורבב. ביטין אג.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיף קמח ומלח ומכה רק מאוגד. לאסוף בצק לכדור; שטוח בדיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 1hour. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים.לאסוף כל חתיכה לכדור, ואז להשתטחקצת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מרדדים כל חתיכת בצק onlightly משטח משוריין 4-כדי 41/2 אינץ ' עגול.לחץ על 1 עיגול בצק על החלק התחתון ואת upsides של 41/2 אינץ ' קוטר טרטלט פאן עםתחתית להזזה. פירס קרום בכל רחבי עם קלשון. חזור עם כדורי בצק הנותרים.הקפאת קרום 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים קרום untilgolden חום אפוי דרך, about30 דקות. קרומי מגניב מחבתות על rack.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מחסן אטום למחבתות בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב סוכר 1 / 4 כוס מים בסיר בינוני כבד. חום בינוני-נמוך Stirover עד הסוכר מתמוסס.להגדיל את החום והרתיחה מבלי לערבב untilsyrup הוא ענבר עמוק, מדי פעם brushingdown הצדדים מחבת עם מברשת מאפה לחהומחבת, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
Removepan מחום.
3
מוסיפים שמנת, ואז חמאה ומלח (תערובת יהיה בועות במרץ). Stiruntil כל פיסות קרמל להתמוסס רוטב issmooth. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.כיסוי וצינה. Rewarm מעל בינוני בשר נמוך עד רק pourable לפני השימוש.ציפוי פירור / תערובת קמח, שחוםסוכר, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
הוסף פקאן וblend עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
5
הוסף תהליך חמאה רק עד clumpsform לחהקטנה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.כיסוי וצינה.Rewarm מעל בינוני בשר נמוך עד רק pourable לפני השימוש.
1
תערובת קמח, brownsugar, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
הוסף פקאן וblend עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
3
הוסף תהליך חמאה רק עד clumpsform לחהקטנה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.כיסוי וצינה.
1
להקציף סוכר חום וcornstarch בקערה להתמזג. ממיסים חמאה inlarge מחבת nonstick מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חתיכות Addapple ו sauté עד כמעט מכרז, על 10 דקות.
3
להוסיף תערובת סוכר חום; מערבבים עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להוסיף 3מרכיבים הבאים. מבשלים עד מיצים מבעבעועבה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
הסר מהחום. מגניב לגמרי.
5
מחממים תנור ל 191°. מסדרים טרטלטפן עם קרום על גיליון אפייה rimmed.כף 11/2 כפות רוטב קרמל לכמהקרום טארט. מחלקים מקורר קרום התפוח fillingamong.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים פירורים טופיםבאופן שווה על כל אחד.
7
אופים עד מילוי תפוח הואנוזל ציפוי הוא פריך וזהוב, 25 עד 30 דקות (מיצים עשויים בועה מעל צליינים של מחבתות). מגניב 5 דקות, אז carefullyloosen tartlets מן הצדדים של מחבתות עם סכין smallsharp ולהסיר צדדים מחבת. Cooltartlets 10 דקות, ואז במקום 1 טרטלטון חם כל אחד 6 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים סקופ של cinnamonice קרם לצד כל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים