טארט רטטוי קלוי מקמח תירס
טארט רטטוי קלוי מקמח תירס דורש בערך 1 שעה ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 31 אוהדים. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, קמח תירס, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו טארט רטטוי קלוי מקמח תירס, טארט רטטוי, ו טארט רטטוי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
שלב קמח תירס, קמח מאפה ומלח בקערת מעבד מזון. דופק לשלב.
מוסיפים חמאה ושמן ודופק כ -20 פעמים, עד שהתערובת דומה לחלוקי נחל קטנים.
מוסיפים מים ודופק עד שהתערובת יוצרת בצק רופף.
מוציאים את הבצק מהמעבד ולוחצים לתחתית ובערך 1/8 אינץ 'במעלה דפנות תבנית טארט בגודל 9 אינץ' עם שפה ניתנת להסרה. לחץ על נייר אלומיניום לתחתית ודפנות התבנית על גבי הבצק והכביד עם משקולות אורז או פאי לא מבושלים.
מניחים תבנית טארט על תבנית עם נייר אפייה ואופים 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומסירים אורז ונייר כסף. מחזירים לתנור ואופים 5 דקות נוספות, או עד שכבר לא מבריק ורטוב.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
למילוי: הגדילו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת טפלון על אש בינונית; מטגנים שאלוט עד לריכוך, בערך 5 עד 6 דקות. ריססו 2 מגשי אפייה בתרסיס בישול. מסדרים את פרוסות החצילים, הקישואים והעגבנייה על המגשים בשכבה אחת ומברישים בשמן הזית שנותר. מתבלים במלח ופלפל, וצולים את הירקות עד שהם רכים אך לא משחימים, כ -15 דקות.
מוציאים את הירקות מהתנור ומצננים.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מניחים את פרוסות החצילים ב -2 שכבות בתחתית הטארט; מכסים ב 1/3 מגבינת המוצרלה וחלק מהבזיליקום הגרוס.
מוסיפים את הקישואים והשאלוט, מעליהם עוד 1/3 מהמוצרלה והבזיליקום, ואז העגבניות. למעלה עם שאר גבינת המוצרלה והפרמזן.
אופים 25 עד 30 דקות, או עד שהגבינה נמסה והירקות נבלו עוד יותר.
מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר למשך 5 דקות וחותכים ל 8 פרוסות.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אמיליה ברוט רוזויז קרמנט דה בורדו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו]()
אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של תות שדה ודומדמניות אדומות, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר בחיך ובועות עדינות נובעות מויניפיקציה בשיטה מסורת והזדקנות על הגב.