קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

טארט ריבס תות

טארט ריבס תות
טארט ריבס תות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 105 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 12 . אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ריבס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 19%, וזה די רע. מתכונים דומים: טארט תות-ריבס, טארט תות-ריבס, ו טארט ריבס תות.

הוראות

1
מעבדים שיבולת שועל במעבד מזון עד לטחינה דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את הקמח, הסוכר, קליפת הלימון, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים לאט שמן, תוך ערבוב עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שלב חלב ווניל; מערבבים לתערובת קמח, כף בכל פעם, עד שהתערובת יוצרת כדור.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש 7-8 פעמים.
5
מניחים מאפה בין גיליונות נייר שעווה; מרדדים כך שיתאימו ל -9 אינץ'. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת. משמנים את תבנית הטארט; לחץ בעדינות על מאפה לתבנית. קו מעטפת מאפה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר נייר כסף; אופים 8-12 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
למילוי שלבו 1 כוס תותים, ריבס, סוכר וקליפת לימון בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
תן לעמוד במשך 30 דקות.
10
מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה במשך 8-10 דקות או עד שהרברב רך אך שומר על צורתו.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
11
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת פירות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12
יוצקים לתוך קערה; משטח כיסוי עם נייר שעווה. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
רגע לפני ההגשה מורחים מילוי לקרום. מסדרים מעל את התותים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
14
מברישים בג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "