קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד קרמל מלוח

טארט שוקולד קרמל מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד קרמל מלוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 603 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לך חלמון ביצה, אבקת קקאו מעובד הולנדי, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2303 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו טארט שוקולד קרמל מלוח, עוגת קרמל מומלחת עם שוקולד, ו טארט קרמל מלוח שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את פגז טארט: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת וסוכר' ממתקים יחד עד בשילוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את החלמון, וניל ומכים עד אור ורך, 3 עד 4 דקות. לנפות את הקמח, קקאו, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3
מערבבים על מהירות נמוכה, רק עד הבצק מגיע יחד. עבור כל כתמים יבשים, לערבב ביד כדי אפילו אותם. צור את הבצק לדיסק ועטוף בפלסטיק. צ ' יל במקרר לפחות 1 שעה ועד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל 350 ° F. על משטח מקור קל, לגלגל את הדיסק של בצק מקורר עד שהוא פשוט ביישן של 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מגלגלים את הבצק סביב המערוך, ומעבירים בזהירות למחבת הטארט. לחץ על הבצק לתוך המחבת, תיקון כל חורים עם בצק עודף. לצנן את הקליפה לפחות 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לקצץ את הקצוות של טארט כך שהם שטוחים ואחידים. קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
אופים במשך 20 דקות, מסתובב באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר את המשקולות ואת אניה, לאפות במשך חמש דקות נוספות. לאפשר את הקליפה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים 4 אונקיות (1/2 כוס) של מים בתחתית סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הסוכר וסירופ תירס ומבשלים את התערובת על חום בינוני גבוה. לשטוף את הצדדים של הסיר באמצעות מברשת מאפה טבול במים קרים. התערובת תתחיל להפוך ענבר ועשן קצת, ובנקודה זו, אתה צריך לסובב את התוכן אפילו את התערובת. לאחר כ -10 דקות, יהיה לך קרמל ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר אותו מהחום, להוסיף את החמאה, שמנת, קרם פרש, ומלח (להיזהר כמו שאתה עושה, תערובת הקרמל יהיה רפרוף), ולהקציף עד הקרמל הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים את הקרמל החוצה לתוך פגז מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
תן טארט לשבת במשך 1 שעה, עד הקרמל הוא מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6
כדי להפוך את זיגוג השוקולד: להביא את הקרם לרתיחה ומניחים את השוקולד הקצוץ בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
יוצקים את השמנת על השוקולד ומאפשרים לו לשבת במשך כמה דקות כדי להמיס את השוקולד. מערבבים את הגנאש עם מרית גומי עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים אותו על החלק העליון של עוגת הקרמל, להטות את הטארט סביב כדי להפיץ אותו באופן שווה. אפשר לשוקולד לקבוע בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה (עבור טארט עם קרמל נוזלי) או במקרר לפחות שעה (עבור קרמל מוצק, לעיס).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
9
מפזרים מלח ים ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם