טארט שזיפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שזיף. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך סוכר, ביצה, שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, ו טארט שזיפים.
הוראות
בקערה, לשלב את הקמח, סוכר ומלח; לחתוך את הקיצור עד מתפורר. בהדרגה להוסיף מים, זורק עם מזלג עד צורות כדור. מכסים ומקררים לפחות 1-1 / 2 שעות.
על משטח מקומח קלות, לגלגל מאפה לתוך 9-in. מעגל.
העברה לסכל מרופד 15-in. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה.
בקערה, לשלב את השזיפים, 3 כפות סוכר וקמח.
מקום במרכז מאפה. להביא את הקצוות של מאפה מעל מילוי, משאיר 3-1/2 ב. של מילוי שנחשף.
מברשת מאפה עם ביצה לבן, ואז מפזרים סוכר שנותר.
אופים ב 375° במשך 40-45 דקות או עד תוסס וקרום הוא חום זהוב.