טארט תות
עוגת תות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שמנת כבדה, תותים, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. נסו Strawberry S ' More טארט, טארט תות, ו טארט תות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 1 שעועית יבשה פאונד, מחבת טארט 10 אינץ
במעבד המזון משלבים את קמח החמאה, שקדים ומלח ודופק, דופק, דופק עד שהוא נראה כמו גבינה מגוררת, כפי שאני אוהב לקרוא לשלב Parmigiano.
מוסיפים את חלמון הביצה וחצי מהמים והדופק; הבצק צריך להתחיל להתאחד. אם זה לא, להוסיף את המים הנותרים ואת הדופק עד הבצק יוצר לתוך כדור. לזרוק את" doughball "על משטח עבודה משוריין באמצעות העקב של היד שלך," schmear " אותו על פני משטח העבודה. חזור על תהליך זה 1 עד 2 פעמים נוספות, ולאחר מכן ליצור את הבצק לדיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד ולקרר לפחות 30 עד 45 דקות.
* טיפ-זה יכול להיעשות עד שבוע מראש או קפוא במשך זמן רב יותר.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
הסר את הבצק מהמקרר כ -10 דקות לפני גלגול כדי לתת לו להתרכך. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 עד 1/4 אינץ'.
הנח את הבצק במחבת טארט. הפוך קטן" doughball " עם קצת הבצק כי הוא תלוי מעבר לקצה של מחבת טארט. לטבול את כדור הבצק בקמח ולהשתמש הוא לדחוף בזהירות את הבצק לפינות של מחבת טארט. לאחר שהבצק נדחף לפינות מחבת הטארט, השתמש בפין המתגלגל כדי להתגלגל מעבר לקצה העליון של מחבת הטארט כדי לחתוך קצה פריך נקי. קו טארט עם רדיד אלומיניום, הקפד לדחוף אותו לפינות. זה ישמור את הצדדים של טארט גבוה וישר ומסוגל להחזיק את המילוי. למלא את הטארט עם שעועית יבשה.
מניחים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 14 דקות.
הסר את השעועית ואת לסכל ואופים עוד 4 עד 5 דקות. הבצק צריך להיות מבושל דרך ושחמה קלות.
מניחים את השמנת הכבדה, 1/2 כוס הסוכר ואת זרעי שעועית וניל תרמיל בסיר.
להקציף לשלב ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. בעוד הקרם מגיע לרתיחה, לשלב את הביצים הנותרים 1/2 כוס סוכר בקערה ואת קורנפלור וחלב בקערה אחרת. הכה עם מקציף לתערובת הומוגנית, לא גושים גדולים של ביצה לבן! כאשר הקרם מגיע לרתיחה, להסיר אותו מהחום ולהשליך את תרמיל וניל שעועית. *
לטאטא חצי שמנת לתוך תערובת ביצה / סוכר ולאחר מכן מיד לטאטא אותו בחזרה למחבת עם שמנת חמה.
* זה נקרא הרפיה ויאפשר לך לשלב שמנת וביצים רותחים מבלי להכין ביצים מקושקשות.
להחזיר את המחבת לחום בינוני בהדרגה לטאטא בתערובת קורנפלור / חלב. מביאים את זה לרתיחה כדי לעבות את הקרם מאפה. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע חריכה. יש צורך להביא את התערובת לרתיחה לבשל את העמילן. אם התערובת לא מובאת לרתיחה התערובת תרגיש עמילנית וחמישית. התוצאה הרצויה היא עקביות של פודינג וניל. יאם!
מעבירים את התערובת לקערה וצינה. זה יכול להיעשות ממש מהר על אמבט קרח.
למלא את קליפת טארט עם קרם מאפה צונן. למעלה עם התותים הפרוסים. אתה יכול לארגן את התותים במעגלים או בקווים; זה תלוי בך! רק לגרום לזה להיראות יפה.
מפזרים אבקת סוכר רק לפני ההגשה.