קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תות

טארט תות
עוגת תות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שמנת כבדה, תותים, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. נסו Strawberry S ' More טארט, טארט תות, ו טארט תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 שעועית יבשה פאונד, מחבת טארט 10 אינץ
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1
במעבד המזון משלבים את קמח החמאה, שקדים ומלח ודופק, דופק, דופק עד שהוא נראה כמו גבינה מגוררת, כפי שאני אוהב לקרוא לשלב Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את חלמון הביצה וחצי מהמים והדופק; הבצק צריך להתחיל להתאחד. אם זה לא, להוסיף את המים הנותרים ואת הדופק עד הבצק יוצר לתוך כדור. לזרוק את" doughball "על משטח עבודה משוריין באמצעות העקב של היד שלך," schmear " אותו על פני משטח העבודה. חזור על תהליך זה 1 עד 2 פעמים נוספות, ולאחר מכן ליצור את הבצק לדיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד ולקרר לפחות 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
* טיפ-זה יכול להיעשות עד שבוע מראש או קפוא במשך זמן רב יותר.
4
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
הסר את הבצק מהמקרר כ -10 דקות לפני גלגול כדי לתת לו להתרכך. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 עד 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
2
הנח את הבצק במחבת טארט. הפוך קטן" doughball " עם קצת הבצק כי הוא תלוי מעבר לקצה של מחבת טארט. לטבול את כדור הבצק בקמח ולהשתמש הוא לדחוף בזהירות את הבצק לפינות של מחבת טארט. לאחר שהבצק נדחף לפינות מחבת הטארט, השתמש בפין המתגלגל כדי להתגלגל מעבר לקצה העליון של מחבת הטארט כדי לחתוך קצה פריך נקי. קו טארט עם רדיד אלומיניום, הקפד לדחוף אותו לפינות. זה ישמור את הצדדים של טארט גבוה וישר ומסוגל להחזיק את המילוי. למלא את הטארט עם שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מניחים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר את השעועית ואת לסכל ואופים עוד 4 עד 5 דקות. הבצק צריך להיות מבושל דרך ושחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הסר מהתנור וקריר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את השמנת הכבדה, 1/2 כוס הסוכר ואת זרעי שעועית וניל תרמיל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
להקציף לשלב ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. בעוד הקרם מגיע לרתיחה, לשלב את הביצים הנותרים 1/2 כוס סוכר בקערה ואת קורנפלור וחלב בקערה אחרת. הכה עם מקציף לתערובת הומוגנית, לא גושים גדולים של ביצה לבן! כאשר הקרם מגיע לרתיחה, להסיר אותו מהחום ולהשליך את תרמיל וניל שעועית. *
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא חצי שמנת לתוך תערובת ביצה / סוכר ולאחר מכן מיד לטאטא אותו בחזרה למחבת עם שמנת חמה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
* זה נקרא הרפיה ויאפשר לך לשלב שמנת וביצים רותחים מבלי להכין ביצים מקושקשות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
להחזיר את המחבת לחום בינוני בהדרגה לטאטא בתערובת קורנפלור / חלב. מביאים את זה לרתיחה כדי לעבות את הקרם מאפה. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע חריכה. יש צורך להביא את התערובת לרתיחה לבשל את העמילן. אם התערובת לא מובאת לרתיחה התערובת תרגיש עמילנית וחמישית. התוצאה הרצויה היא עקביות של פודינג וניל. יאם!
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עמילןעמילן
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את התערובת לקערה וצינה. זה יכול להיעשות ממש מהר על אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
למלא את קליפת טארט עם קרם מאפה צונן. למעלה עם התותים הפרוסים. אתה יכול לארגן את התותים במעגלים או בקווים; זה תלוי בך! רק לגרום לזה להיראות יפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
2
מפזרים אבקת סוכר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
3
ברי טעים!
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים