עוגת תות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שמנת כבדה, תותים, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. נסו Strawberry S ' More טארט, טארט תות, ו טארט תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 שעועית יבשה פאונד, מחבת טארט 10 אינץ
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1
במעבד המזון משלבים את קמח החמאה, שקדים ומלח ודופק, דופק, דופק עד שהוא נראה כמו גבינה מגוררת, כפי שאני אוהב לקרוא לשלב Parmigiano.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את חלמון הביצה וחצי מהמים והדופק; הבצק צריך להתחיל להתאחד. אם זה לא, להוסיף את המים הנותרים ואת הדופק עד הבצק יוצר לתוך כדור. לזרוק את" doughball "על משטח עבודה משוריין באמצעות העקב של היד שלך," schmear " אותו על פני משטח העבודה. חזור על תהליך זה 1 עד 2 פעמים נוספות, ולאחר מכן ליצור את הבצק לדיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד ולקרר לפחות 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
* טיפ-זה יכול להיעשות עד שבוע מראש או קפוא במשך זמן רב יותר.
4
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
הסר את הבצק מהמקרר כ -10 דקות לפני גלגול כדי לתת לו להתרכך. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 עד 1/4 אינץ'.
הנח את הבצק במחבת טארט. הפוך קטן" doughball " עם קצת הבצק כי הוא תלוי מעבר לקצה של מחבת טארט. לטבול את כדור הבצק בקמח ולהשתמש הוא לדחוף בזהירות את הבצק לפינות של מחבת טארט. לאחר שהבצק נדחף לפינות מחבת הטארט, השתמש בפין המתגלגל כדי להתגלגל מעבר לקצה העליון של מחבת הטארט כדי לחתוך קצה פריך נקי. קו טארט עם רדיד אלומיניום, הקפד לדחוף אותו לפינות. זה ישמור את הצדדים של טארט גבוה וישר ומסוגל להחזיק את המילוי. למלא את הטארט עם שעועית יבשה.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מניחים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
הסר את השעועית ואת לסכל ואופים עוד 4 עד 5 דקות. הבצק צריך להיות מבושל דרך ושחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ
5
הסר מהתנור וקריר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מניחים את השמנת הכבדה, 1/2 כוס הסוכר ואת זרעי שעועית וניל תרמיל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף לשלב ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. בעוד הקרם מגיע לרתיחה, לשלב את הביצים הנותרים 1/2 כוס סוכר בקערה ואת קורנפלור וחלב בקערה אחרת. הכה עם מקציף לתערובת הומוגנית, לא גושים גדולים של ביצה לבן! כאשר הקרם מגיע לרתיחה, להסיר אותו מהחום ולהשליך את תרמיל וניל שעועית. *
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
לטאטא חצי שמנת לתוך תערובת ביצה / סוכר ולאחר מכן מיד לטאטא אותו בחזרה למחבת עם שמנת חמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
* זה נקרא הרפיה ויאפשר לך לשלב שמנת וביצים רותחים מבלי להכין ביצים מקושקשות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
5
להחזיר את המחבת לחום בינוני בהדרגה לטאטא בתערובת קורנפלור / חלב. מביאים את זה לרתיחה כדי לעבות את הקרם מאפה. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע חריכה. יש צורך להביא את התערובת לרתיחה לבשל את העמילן. אם התערובת לא מובאת לרתיחה התערובת תרגיש עמילנית וחמישית. התוצאה הרצויה היא עקביות של פודינג וניל. יאם!
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עמילן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים את התערובת לקערה וצינה. זה יכול להיעשות ממש מהר על אמבט קרח.