טארט תות-ריבס
טארט תות-ריבס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 358 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לכם ריבס, סוכר, בצק עלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 26%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט ריבס תות, טארט תות-ריבס, ו טארט ריבס תות.
הוראות
מקם מתלה במרכז התנור ומחמם מראש ל 375 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מרדדים את המאפה למלבן בעובי של כ-1/8 אינץ'.
חותכים רצועות ברוחב 2 (3/4 אינץ') מצד ארוך.
חותכים את המאפה שנותר למלבן בגודל 13 על 5 אינץ ' ומניחים על תבנית האפייה המוכנה.
מברשת גבול 3/4 אינץ ' למטה 1 צד ארוך עם מים ולהניח 1 רצועה צרה על גבי, לחיצה בעדינות. חזור על הצד השני. (המילוי צריך להיות סמיך מספיק כדי שלא תצטרכו רצועות מאפה בצדדים הקצרים של הטארט כדי שהמילוי לא יישפך החוצה עם הרכבת הטארט.) לקצץ כל סככה, במידת הצורך. מגלגלים קלות מאוד גלגל פיצה לאורך החלק הפנימי של הרצועות כדי להבקיע באמצע הבסיס.
מברישים את החלק העליון של הרצועות בחלב, מקפידים לא לטפטף בצדדים. חוררים את הבסיס כולו במזלג, מרפדים אותו בחתיכת נייר אלומיניום המשתרעת לאורך דפנות הרצועות אך לא מעל, ומשקלים נייר כסף עם משקולות פאי או שעועית יבשה. השתמש בסכין חיתוך כדי לחליל את הקצוות החיצוניים של הטארט על ידי ביצוע חתכים קטנים זה מזה.
אופים עד להתייצבות, כ -15 דקות.
מסירים את נייר הכסף והמשקולות ואופים עד להזהבה בהירה, כ -15 דקות נוספות. מגניב על מתלה.
חותכים את החלק העליון הרחב של התותים ושמים את הקישוטים בסיר קטן עם הריבס, הסוכר ותמצית הווניל. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר, עד שהפירות סמיכים ודמויי ריבה, כ -15 דקות.
מוסיפים חמאה ומחית בעזרת בלנדר טבילה או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב. חצוי את שארית התותים לאורכם.
מורחים תערובת מבושלת בקליפה. מסדרים תותים בשורות רעפים לאורך הטארט.
לזיגוג: מערבבים יחד ג ' לי ומים חמים.
מברישים זיגוג חם מעל תותים. מאבקים קלות את הדפנות בסוכר של קונדיטורים, פורסים ומגישים עם קצפת.
חנות חכמה: קנו תותים בערך באותו גודל כך שכאשר הם "רעפים" על הטארט, הם משתלבים זה בזה יפה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.